Gratis

Wie is er niet gek op gratis? Precies! Daarom deel ik gratis creatieve en informatieve tips op mijn blog, heb ik gratis challenges en deel ik mijn favoriete tools.

Eunoia Studio | grafisch ontwerpstudio | branding | webdesign

Recente blogs

4-daagse online challenge

Ontdek het geheim van een succesvolle website

Heb je altijd al willen weten hoe succesvolle websites hun doelen bereiken? Wil je leren hoe je jouw online aanwezigheid kunt verbeteren en meer bezoekers kunt aantrekken? Zo ja, dan is deze gratis 4-daagse online challenge perfect voor jou!

Ik beloof je niet te spammen en alleen maar leuke en waardevolle mails te sturen. Uiteraard deel ik jouw gegevens niet met derden en verwerk ik ze volgens mijn privacyverklaring.

Mijn favoriete tools

Favoriete tools | Eunoia Studio

Elementor

Mijn all-time favorite en waar ik alle websites mee ontwikkel is Elementor Pro. Een ‘live editing’-tool waarmee je veranderingen gelijk ziet én je hebt geen technische kennis nodig!

Favoriete tools | Eunoia Studio

MailBlue

MailBlue is een e-mailmarketingsoftware die gebruikmaakt van ActiveCampaign. Een fijne manier om nieuwsbrieven te versturen en automatiseringen te maken.

Favoriete tools | Eunoia Studio

Moneybird

Hekel aan de boekhouding? Met Moneybird niet meer! Het is zo makkelijk in gebruik, duidelijk, en via onderstaande link kun jij het niet 60 maar 120 dagen gratis proberen.

Favoriete tools | Eunoia Studio

Trello

Elke dag start en eindig ik de dag met Trello. Hierin heb ik verschillende borden waarop ik mijn weekplanning bijhoud, een overzicht maak van lopende en komende projecten, en mijn ideeën noteer. Ik gebruik de gratis versie.

Favoriete tools | Eunoia Studio

Toggl Track

Je uren registreren is niet alleen voor de boekhouding en de belastingdienst, maar ook voor jezelf. Zie hoe lang je met een project bezig bent en hoeveel tijd je kwijt bent aan je eigen bedrijf. Ik gebruik de gratis versie.

Favoriete tools | Eunoia Studio

Planoly

Je Instagram-content inplannen is natuurlijk ideaal, zo kun je makkelijk vooruitplannen. Maar ook wanneer je wilt kijken welke beelden goed bij elkaar passen om zo een mooie eenheid te creëren. Planoly is mijn favoriet.

Let's make something beautiful together

Heb je vragen, wil je meer informatie of ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op en ik vertel je graag meer over de mogelijkheden!