Eunoia Studio | Grafisch ontwerpstudio | Branding | Webdesign | Ebook

Hi you!

Ik ben Angelina Catharina

In 2014 startte ik mijn grafisch ontwerpstudio. Met veel liefde en passie is het mijn doel om jou te helpen om jouw unieke identiteit te vinden. Samen creëeren we voor jou de droom branding, website of webshop op maat die de juiste klanten weet te bereiken, impact maakt én bij jou past.

Mij maak je blij met: een goede kop koffie en lekker eten, fotograferen en illustreren en ontzettend gelukkig word ik van de zomer, het strand, de zee maar ook van een dik pak sneeuw.

Eunoia Studio

Het werd bedacht op het strand, aan zee en het zonnetje scheen. Dit is waarom ik een golf en zon in mijn logo heb teruglaten komen om die gedachten vast te houden. Mijn designs zijn minimalistisch en verfijnd met een warme uitstraling. De kleuren sluiten hier ook weer goed op aan: zandkleur (strand; verfijnd), roest (zon; warmte) en blauw (zee; rust).

Let’s make magic

Met mijn studio richt ik mij voornamelijk op de (startende) ondernemer die een unieke WordPress website of webshop en (re)branding nodig heeft maar die óf geen tijd hebben, óf misschien niet technisch zijn aangelegd óf het liever uit handen geeft. Ik creëer minimalistisch en verfijnd designs die opvallen op een manier die past bij de persoonlijkheid en bedrijf van de ondernemer om zo de ideale klant aan te spreken.

Je spreekt uit het als [yoo’-noy-ah]

Eunoia

[noun] Afgeleid van het Griekse woord eúnoia (εὔνοια). Eunoia betekent letterlijk vertaald mooi denken. Het duidt een evenwichtige geest, welwillendheid en vriendelijkheid.

Eunoia Studio | grafisch ontwerpstudio | branding | webdesign | ebook

Branding

Een unieke (re)branding die perfect bij jou en je bedrijf past en aansluit. Van een complete huisstijl, logo design of online en offline drukwerk.

Webdesign

Wil jij opvallen en jouw droomklanten direct aanspreken? Ik ontwerp WordPress websites en webshops die eenvoud en rust uitstralen.

Ebook design

Een ebook of werkboek als uitbreiding van jouw bedrijf? Ik ontwerp van jouw Word document een mooi uitziend digitaal boek op maat.