Over mij

Angelina Catharina | Eunoia Studio

Hi you!

Ik ben Angelina (Catharina) en startte in 2014 mijn grafisch ontwerpstudio. Dankbaar dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken. Ik kan ook intens genieten van een goede kop koffie en lekker eten en ontzettend gelukkig word ik van de zomer, het strand, de zee en fotograferen.

Ik richt mij voornamelijk op de ambitieuze ondernemer: van starters die een mooie unieke website of webshop en branding willen om zo hun droomklanten te bereiken. Of voor de ondernemer die al een enige tijd meedraait, maar vanwege veranderingen, een andere visie of diensten, het tijd vindt voor een rebranding.

Met veel liefde en passie is het mijn doel om jou te helpen om jouw unieke identiteit te vinden. Samen creëeren we voor jou de droom branding, website of webshop op maat die de juiste klanten weet te bereiken, impact maakt én waar jijzelf ook gelukkig van wordt.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op met je wensen en ik vertel je graag meer over de mogelijkheden!

This or That

Ochtend of Avond

Zomer of Winter

Chaotisch of Georganiseerd

Zaterdag of Zondag

Zoet of Zout

Koffie of Thee

Boek of E-reader

Android of iOS

Facebook of Instagram

Eunoia Studio | grafisch ontwerpstudio | branding | webdesign | ebook
Angelina Catharina | Eunoia Studio

Je spreekt uit het als [yoo’-noy-ah]

Eunoia

[noun] Afgeleid van het Griekse woord eúnoia (εὔνοια). Eunoia betekent letterlijk vertaald mooi denken. Het duidt een evenwichtige geest, welwillendheid en vriendelijkheid.

Waar ik voor sta

Samenwerking

Ik luister naar jouw wensen en stel vragen. We werken samen en wisselen ideeën uit om op deze op deze manier samen toe naar jouw unieke identiteit voor een solide basis.

Verfijnd designs

Mijn ontwerpen stralen van eenvoud, puur en rust. Het ontwerp moet functioneel zijn en perfect passen bij jou en jouw bedrijf. Zo bereik jij jouw droomklanten, maak je impact én blijf je hangen.

Toegankelijk

Ik vind dat iedereen het verdiend om een mooie website te hebben. Een custom website is natuurlijk prijzig, maar ik maak het toegankelijk is voor iedereen. Een website is tenslotte jouw visitekaartje.

Betrokken

Ik ben graag betrokken, help graag waar ik kan en geef support waar nodig. Altijd ben ik voor jou bereikbaar. Heb je op regelmatige basis hulp nodig? Dan is de grafische strippenkaart iets voor jou.