Over Eunoia Studio

Grafisch ontwerpstudio waarbij de focus ligt op branding en webdesign.

Ik ben gepassioneerd en denk met je mee voor de beste oplossingen en mooiste ideeën. Ik creëer een weerspiegeling van jou en jouw onderneming in design, van het vinden van jouw unieke identiteit tot het creëren van betekenisvolle ontwerpen die perfect bij jou passen. Ik bied pakketten aan die toegankelijk zijn voor (startende) ondernemers om te helpen in jouw groei, omdat iedereen een mooie en goede start met zijn onderneming verdient.

Angelina | Eunoia Studio | Grafisch ontwerpstudio

Mijn missie is om jou te helpen bij het vinden van jouw unieke identiteit en dit vorm te geven in een branding of webdesign dat naadloos bij jou en jouw onderneming past. Ik breng jouw onderneming tot leven met design en creëer een goede eerste indruk.

Hi, ik ben Angelina

Tijdens het afronden van mijn studie Marketing & Communicatie (waarin ik vaak het ontwerpgedeelte op mij nam), besloot ik mijn hobby voort te zetten. Wat begon als hobby waarin ik andere bloggers hielp om hun blog net dat beetje extra te geven, groeide al snel uit tot meer aanvragen.

Ik ontdekte mijn passie voor design en om anderen te helpen een branding en website te creëren waar ze trots op konden zijn. Het werd al snel meer dan een hobby, ik voelde dat dit was wat ik wilde blijven doen en daarom besloot ik mijn passie en kennis te bundelen en startte ik in 2014 mijn eigen onderneming.

Angelina | Eunoia Studio | Grafisch ontwerpstudio

Paar weetjes over mij:

Betekenis Eunoia

JE SPREEKT UIT HET ALS [YOO’-NOY-AH]

[noun] Afgeleid van het Griekse woord eúnoia (εὔνοια). Eunoia betekent letterlijk vertaald mooi denken. Een evenwichtige geest, welwillendheid en vriendelijkheid.