Over mij

Hi! Ik ben Angelina (Catharina) en in 2014 ben ik begonnen als zelfstandig grafisch vormgever. Wat ooit begon als ‘hobby’ groeide uit tot een grote passie en liefde voor ontwerpen. Ik begon mijn blog en opende een webshop met zelfgemaakte kaarten onder de naam Eunoia Studio. Een naam die ietwat lastig uit te spreken is en waar ik toen misschien niet heel goed over na had gedacht. Ik dacht er zelfs heel even over om mijn naam te veranderen, maar de betekenis vind ik erg mooi én passend. Uiteindelijk verdwenen de kaarten en focus ik mij nu volledig op het helpen van anderen.

 

Eunoia staat voor ‘goede geest’ en ‘mooie gedachten’.
[yoo’-noy-ah]

 

Ik ben altijd al bezig geweest met het ontwerpen en begon op diverse websites profielen aan te maken waar je ook maar iets mee kon creëren. Ik heb mijzelf bijna alles aangeleerd, maar ik heb natuurlijk ook een aantal dingen opgepikt tijdens mijn studies. Zo leerde ik magazines maken en werd ik door medestudenten altijd gevraagd voor de vormgeving. Leerde ik om te gaan met programma’s als Illustrator, Photoshop tijdens mijn studio Marketing & Communicatie. Tijdens deze opleidingen ben ik nooit gestopt met het creëren en ontwerpen, ik begon mijn eigen blog de passie werd alsmaar maar groter.

Toen ik helaas weg moest bij mijn bijbaantje kwam daar het moment om te besluiten wat ik nu écht wilde gaan doen. Zo besloot ik om van mijn hobby mijn werk maken. Niet alleen het ontwerpen en ontwikkelen van websites en blogs is een grote passie, maar ook het helpen van anderen. Anderen die ook willen gaan bloggen, of de stap gaan zetten maar hier hulp bij nodig hebben. Die hun blog naar de ‘next level’ willen brengen en kiezen voor een rebranding. Of juist diegene die ook haar dromen wilt gaan volgen om voor zichzelf te beginnen. Mijn doelgroep zijn dan ook kleine ondernemingen, zzp’ers/freelancers en bloggers.

Op mijn (persoonlijke) blog Peek Inside deel ik mijn andere passies voor fotografie, lekker recepten, interieur, mindstyle en reizen. Ik word erg blij van een lekker kopje koffie, reizen en hotspots ontdekken, interieur, mooie (veld)boeketten en planten, lange zomeravonden én koude winterdagen met een dik pak sneeuw en heb mijn camera altijd aan mijn zijde.

 

En jij? Waar word jij blij van?
Kijk wat ik voor jou kan betekenen of neem direct contact op!