Over mij

Hi! Ik ben Angelina (Catharina) en startte in 2014 mijn grafisch ontwerpstudio. Wat ooit begon als hobby groeide uit tot een grote passie en liefde voor ontwerpen. Ik was altijd al bezig met het ontwerpen van mijn profielen en later verschillende blogs. Grotendeels heb ik het mij dan ook zelf aangeleerd, maar ook tijdens mijn studie ‘marketing & communicatie’ leerde ik meer.

Eunoia staat voor ‘goede geest’ en ‘mooie gedachten’.
Je spreekt uit het als [yoo’-noy-ah]

Tijdens mijn studie was ik dan ook altijd degene die het ontwerpproces op zich nam van magazines tot websites. Zo leerde ik te werken met de Adobe programma’s: Illustrator, InDesign, Dreamweaver, Photoshop en Lightroom. Maar ook in mijn vrije tijd was ik nog altijd bezig met mijn blog.
Ietwat noodgedwongen (omdat mijn bijbaan er niet meer was) besloot ik om in het diepe te springen en mij volledig te storten op Eunoia Studio. Inmiddels zijn we een geruime tijd verder en ben ik ontzettend dankbaar dat ik hier mijn droombaan van heb kunnen maken.

Mijn diensten en doelgroep veranderde de afgelopen jaren om zo nóg beter te kunnen helpen en ondersteunen. Ik richt mij op de kleinere ondernemer: starters die ook aan de slag willen en zo hun dromen uit te laten komen. Maar ook voor diegene die al een tijdje meedraaien en waarvan de doelen en diensten zijn veranderd en daardoor de website of branding niet meer past.
Mijn doel is om jou hierbij te helpen. Ik neem jou alles uit handen en creëer voor jouw de droom website of branding op maat die de juiste klanten aantrekt en waar jijzelf natuurlijk ook gelukkig van wordt.

Ik word erg blij van een lekker kopje koffie, planten, (veld)boeketten, reizen, illustreren op de iPad, lange zomeravonden maar ook koude winterdagen mét een dik pak sneeuw en ben altijd te vinden met mijn camera aan mijn zijde.

En jij? Waar word jij blij van? Wat zijn jouw dromen en doelen?
Kijk wat ik voor jou kan betekenen of neem contact op!