Eunoia Studio | grafisch ontwerpstudio | webdesign | brand design | ebook

Over mij

Hi! Ik ben Angelina (Catharina) en startte in 2014 mijn grafisch ontwerpstudio. Wat ooit begon als hobby groeide uit tot een grote passie en liefde voor ontwerpen. Ik was altijd al bezig met het ontwerpen van mijn profielen en later verschillende blogs. Grotendeels heb ik het mij dan ook zelf aangeleerd, maar ook tijdens mijn studie ‘marketing & communicatie’ leerde ik meer.

Eunoia staat voor ‘goede geest’ en ‘mooie gedachten’.

Je spreekt uit het als [yoo’-noy-ah]

Tijdens mijn studie was ik dan ook altijd degene die het ontwerpproces op zich nam van magazines tot websites. Zo leerde ik te werken met de Adobe programma’s: Illustrator, InDesign, Dreamweaver, Photoshop en Lightroom. Maar ook in mijn vrije tijd was ik nog altijd bezig met mijn blog.

Toen mijn bijbaan stopte besloot ik om in het diepe te springen en mij volledig te storten op Eunoia Studio. Inmiddels zijn we een geruime tijd verder en ben ik ontzettend dankbaar dat ik hier mijn droombaan van heb kunnen maken.

Ik richt mij op de kleinere ondernemer: van starters die een mooie unieke website en branding willen om zo hun droomklanten aan te spreken. Of voor diegene die al een langer bezig zijn maar vanwege veranderingen, een andere visie of diensten, het tijd vinden voor een nieuwe website en rebranding.

Mijn doel is om jou hierbij te helpen. Ik neem jou alles uit handen en creëer voor jouw de droom website of branding op maat die de juiste klanten aantrekt en waar jijzelf natuurlijk ook gelukkig van wordt.

Ik word blij van een lekker kopje koffie in een leuk tentje (of gezellig borrelen), lekker eten, fotograferen en uren turen naar mooie beelden, de zee, reizen, leuke films en series, illustreren op de iPad.

En jij? Waar word jij blij van? Wat zijn jouw dromen en doelen?
Kijk wat ik voor jou kan betekenen of neem contact op!

Liefs Angelina