Over mij

Eunoia Studio | Grafisch ontwerpstudio | Branding | Webdesign | Ebook

Hi you!

Ik ben Angelina Catharina

Al sinds mijn tienerjaren ben ik al bezig  met het ontwerpen van toen nog profielen, gevolgd door vele websites. Deze liefde en passie is niet meer weggegaan en sinds 2014 startte ik mijn grafisch ontwerpstudio en help ik anderen om hun droom te verwezenlijken.

Ik help jou met het vinden van jouw unieke identiteit, het vormgeven van jouw branding, website of webshop op maat. Zo kan jij op de juiste manier jouw droomklanten bereiken, impact maken én ook heel belangrijk, die bij jou past.

Je maakt mij blij met: met een goede kop koffie en lekker eten, illustreren op de iPad, fotograferen, een wandeling door de bossen, over het strand, of door het knisperende sneeuw. En natuurlijk knuffelen met mijn rode kater Semmy (25/05/2009) en Max een Jack Russell (01/05/2020). Mijn droom is om ooit een (vakantie)huisje in de duinen aan het strand te hebben.

Eunoia Studio

Tijdens een stranddagje, uitkijkend over de zee die je zo klein doet voelen, de zonnestralen die je verwarmen. De vrijheid, de kalmte en het weinige dat je eigenlijk nodig hebt. Dit is waarom ik een golf en zon in mijn logo heb terug laten komen om die gedachten vast te houden. Mijn designs zijn minimalistisch en verfijnd met een warme uitstraling. De kleuren sluiten hier ook weer goed op aan: zandkleur (strand; verfijnd), roest (zon; warmte) en blauw (zee; rust).

Let’s make magic

Met mijn studio richt ik mij voornamelijk op de (startende) ondernemer die een unieke WordPress website of webshop(re)branding of ebook design nodig heeft. Heb je bijvoorbeeld geen tijd, óf je bent misschien niet zo technisch aangelegd óf je geeft het gewoon liever uit handen zodat jij je kan concentreren op waar jij goed in bent.

Ik creëer minimalistisch en verfijnd designs die opvallen op een manier die past bij jouw persoonlijkheid én bedrijf om zo jouw droomklanten aan te spreken en impact te maken. Wil je eens kletsen over de mogelijkheden of samen aan de slag? Neem dan contact op!

JE SPREEKT UIT HET ALS [YOO’-NOY-AH]

Eunoia

[noun] Afgeleid van het Griekse woord eúnoia (εὔνοια). Eunoia betekent letterlijk vertaald mooi denken. Het duidt een evenwichtige geest, welwillendheid en vriendelijkheid.

Eunoia Studio | Grafisch ontwerpstudio | Branding | Webdesign | Ebook

Brand Design

Wil jij een unieke (re)branding die perfect bij jou en jouw bedrijf past en aansluit? Kies voor een compleet huisstijl, alleen logo of drukwerk.

Webdesign

Wil jij opvallen met een op maat gemaakte WordPress website? Ik ontwerp websites die impact maken en jouw droomklanten bereiken.

Ebook Design

Een ebook of werkboek als uitbreiding van jouw bedrijf? Jouw Word document zet ik om in een professioneel en digitaal boek op maat.