Over mij

Angelina Catharina Eunoia Studio | grafisch ontwerpstudio

Hi you!

Ik ben Angelina (Catharina) en startte in 2014 mijn grafisch ontwerpstudio. Met veel liefde en passie is het mijn doel om jou te helpen om jouw unieke identiteit te vinden. Samen creëeren we voor jou de droom branding, website of webshop op maat die de juiste klanten weet te bereiken, impact maakt én bij jou past.

Met mijn studio richt ik mij voornamelijk op de ambitieuze ondernemer: van starters die een mooie unieke website of webshop en branding willen om zo hun droomklanten te bereiken. Of voor de ondernemer die al een enige tijd meedraait maar toe is aan iets professionelers of vanwege veranderingen het tijd vindt voor een rebranding.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op met je wensen en ik vertel je graag meer over de mogelijkheden!

Ik kan intens genieten van een goede kop koffie en lekker eten, fotograferen en illustreren en ontzettend gelukkig word ik van de zomer, het strand, de zee maar ook van een dik pak sneeuw.

Je spreekt uit het als [yoo’-noy-ah]

Eunoia

[noun] Afgeleid van het Griekse woord eúnoia (εὔνοια). Eunoia betekent letterlijk vertaald mooi denken. Het duidt een evenwichtige geest, welwillendheid en vriendelijkheid.

Eunoia Studio | grafisch ontwerpstudio | branding | webdesign | ebook
Eunoia Studio | grafisch ontwerpstudio | branding | webdesign | ebook

Vanuit het hoge noorden

Ik woon in een dorpje net boven groningen, maar lange leve het digitale tijdperk en genoeg alternatieven. Ik help ondernemers door het hele land!

Minimalistisch en verfijnd designs

Mijn ontwerpen stralen van eenvoud, puur en rust. Het ontwerp moet functioneel zijn en perfect passen bij jou en jouw bedrijf. Zo bereik jij jouw droomklanten, maak je impact én blijf je hangen.

5 jaar ervaring

Inmiddels werk ik ruim 5 jaar aan mijn eigen bedrijf en heb ik al tal van bloggers en ondernemers mogen helpen bij het realiseren van hun droom. Ik creeër niet alleen het ontwerp maar denk ook met je mee in de mogelijkheden en geef advies om bijvoorbeeld je website goed voor je te laten werken.

Betrokken

Ik ben graag betrokken, help graag waar ik kan en geef support waar nodig. Altijd ben ik voor jou bereikbaar. Heb je op regelmatige basis hulp of ondersteuning nodig? Dan is de grafische strippenkaart wellicht iets voor jou.