Over mij

Angelina Catharina

Hi, mijn naam is Angelina en al ruim 7 jaar werkzaam als grafisch vormgever. Al sinds mijn tienerjaren ben ik het liefst creatief bezig en ontwerpen. Tijdens mijn studie Marketing & Communicatie was ik dan ook vooral degene die het ontwerp-gedeelte op zich nam. van websites tot magazines Deze liefde en passie is niet meer weggegaan en in combinatie met de vrijheid van een eigen bedrijf besloot ik in 2014 de stap te wagen en begon ik mijn grafisch ontwerpstudio, gericht op de gepassioneerde (startende) ondernemer.

Ik help jou met het vinden van jouw unieke identiteit, het vormgeven van jouw branding, website of webshop op maat. Zo kan jij op de juiste manier jouw droomklanten bereiken, impact maken maar, ook heel belangrijk, een ontwerp die bij jou en jouw bedrijf past.

Ik breng jouw bedrijf of merk tot leven met design en creëer een goede eerste indruk.

Kind words

JE SPREEKT UIT HET ALS [YOO’-NOY-AH]

Eunoia

[noun] Afgeleid van het Griekse woord eúnoia (εὔνοια). Eunoia betekent letterlijk vertaald mooi denken. Het duidt een evenwichtige geest, welwillendheid en vriendelijkheid.

Tijdens een dagje strand, uitkijkend over de zee, de zonnestralen die je verwarmen. De vrijheid, de kalmte en het minimale dat je eigenlijk nodig hebt om geluk te voelen. Dit gevoel wilde ik vastleggen in mijn eigen branding. Mijn ontwerpen zijn dan ook kenmerkend aan minimalistisch en verfijnd met een warme uitstraling.

Naast ontwerpen word ik blij van:

een goede kop koffie, lekker (uit) eten, fotograferen. Een wandeling met mijn hond Max door de bossen, over het strand, of juist door het knisperende sneeuw. Elk seizoen maakt mij blij! Knuffelen met mijn rode kater Semmy. Mijn droom is om ooit een eigen (vakantie)huisje in de bossen of duinen te hebben.