Over mij

Angelina Catharina

In de afgelopen 15 jaar ben ik altijd bezig geweest – én nog – met ontwerpen. Ik was altijd al creatief met afbeeldingen, gaf mijn profielen net dat beetje extra met codes en vervolgens complete websites. Tijdens mijn studie Marketing & Communicatie was ik dan ook vooral degene die het ontwerp-gedeelte op zich nam, van websites tot magazines. Ik leerde mij zelf alles aan tot waar ik nu ben én nog leer ik elke dag bij.

Per toeval rolde ik in het ondernemerschap, een bijbaan die abrupt stopte zorgde ervoor dat ik in 2014 besloot om mij in te schrijven bij de KVK om het niet meer alleen als hobby te doen en ik zou niet anders meer willen. Elke dag creatief bezig zijn en de liefde en passie delen met anderen en ik hou van de vrijheid die bij het ondernemen hoort.

Ik help andere gepassioneerde (startende) ondernemers om hun droom te najagen. Ze trots te laten worden op hun bedrijf, het vinden van hun eigen unieke identiteit en het creëren van betekenisvolle volle ontwerpen die perfect bij ze passen.

Ik breng jouw bedrijf of merk tot leven met design en creëer een goede eerste indruk.

Kind words

JE SPREEKT UIT HET ALS [YOO’-NOY-AH]

Eunoia

[noun] Afgeleid van het Griekse woord eúnoia (εὔνοια). Eunoia betekent letterlijk vertaald mooi denken. Het duidt een evenwichtige geest, welwillendheid en vriendelijkheid.

Tijdens een dagje strand, uitkijkend over de zee, de zonnestralen die mij verwarmen.  Een bevrijdend gevoel, kalmte eenvoud en minimale dat je nodig hebt om geluk te voelen.

Dit wilde ik doorvoeren in mijn eigen branding, maar zijn ook de kernwaarden voor de ontwerpen die ik maak. Betekenisvolle volle ontwerpen die perfect bij jou passen bij jou zonder dat je het zelf eigenlijk wist.

Naast ontwerpen word ik blij van:

een goede kop koffie, lekker (uit) eten, fotograferen of lekker lui op de bank met een goede serie of film of boek. Wandelen door de bossen, over het strand, of juist door het knisperende sneeuw met mijn kleine boef Max (2020). Elk seizoen maakt mij blij! Kroelen met mijn rode kater Semmy (2009). Een droom is om te emigreren (voor in ieder geval een paar jaar) naar Scandinavië, een eigen houten huisje te hebben omringd door groen en dichtbij de kust.