Angelina Catharina | Eunoia Studio

Over mij

Hi! Ik ben Angelina (Catharina) en startte in 2014 mijn grafisch ontwerpstudio. Wat ooit begon als hobby groeide uit tot een grote passie en liefde voor ontwerpen. Ik word hier ontzettend blij van, maar kan ook intens genieten van een kop koffie en lekker eten en ontzettend gelukkig word ik van de zomer, het strand, de zee en fotograferen. Ik reis graag en deel mijn avonturen op Love to Share.

Eunoia Studio | grafisch ontwerpstudio

Je spreekt uit het als [yoo’-noy-ah]

Eunoia staat voor ‘goede geest’ en ‘mooie gedachten’.

Tijdens mijn verschillende studies (van secretaresse tot marketing & communicatie) was ik ook altijd degene die het ontwerpproces op zich nam van magazines tot websites. Zo leerde ik te werken met de verschillende Adobe programma’s: Illustrator, InDesign, Dreamweaver, Photoshop en Lightroom. Maar in mijn vrije tijd was ik graag bezig met fotografie en mijn blog.

Ik had een bijbaan waar mijn tijd er helaas op zat en daarom besloot ik in 2014 ervoor te gaan en mij volledig te storten op Eunoia Studio. Ik schreef mij in bij de KvK en inmiddels zijn we een aantal jaren verder en was het de beste keuze ooit. Ik ben dan ook ontzettend dankbaar dat ik hier mijn droombaan van heb kunnen maken.

Ik richt mij voornamelijk op de (vrouwelijke) ondernemers: van starters die een mooie unieke website en branding willen om zo hun droomklanten aan te spreken. Of voor diegene die al een langer bezig zijn maar vanwege veranderingen, een andere visie of diensten, het tijd vinden voor een nieuwe website en rebranding.

Of je nu fotograaf, coach, tekstschrijver, yogadocent of een webshop eigenaar bent. Het maakt niet uit, maar met liefde en passie is het mijn doel om jou te helpen om jouw unieke identiteit te vinden. Samen creëeren voor jou de droom website of branding op maat die de juiste klanten aantrekt en waar jijzelf natuurlijk ook gelukkig van wordt. Meer weten over mijn values?

Mijn values

Samenwerking

Ik werk graag echt met je samen. Kijkend naar wat jou drijft en welke sfeer je wilt uitstralen. Ik geef mijn adviezen en we wisselen onze ideeën uit en zo werken op deze manier samen toe naar jouw unieke identiteit.

Eenvoud en rust

Mijn designs staan bekend om de eenvoud en rust die ze uitstralen. Ik geloof dat een ontwerp moet opvallen maar op een unieke manier. Als heuse kameleon kan ik mij goed verplaatsen in jouw stijl.

Toegankelijk

Ik vind dat iedereen het verdiend om een mooie website te hebben. Velen laten dit achterwege omdat ze simpelweg het geld er niet voor hebben, maar ik maak het toegankelijk voor iedereen.

Betrokkenheid

Ik ben graag betrokken, help graag waar ik kan en bied support waar nodig. Altijd zal ik voor je klaarstaan als je ergens niet uit komt. Heb je op regelmatige basis hulp nodig? Dan is de grafische strippenkaart wellicht iets voor jou.

Eunoia Studio | grafisch ontwerpstudio

Let’s get in touch

Enthousiast geworden? Zin om samen aan de slag te gaan? Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen?
Of het nu gaat om een (re)branding, webdesign of een eBook design. Ik help je graag verder!

Eunoia Studio | grafisch ontwerpstudio