Over mij

Angelina Catharina

Al sinds mijn tienerjaren ben ik het liefst creatief bezig en ontwerpen. Tijdens mijn studie Marketing & Communicatie was ik dan ook vooral degene die het ontwerp-gedeelte op zich nam, van websites tot magazines. Deze liefde en passie is niet meer weggegaan en in combinatie met de vrijheid van een eigen bedrijf besloot ik in 2014 de stap te wagen en begon ik mijn grafisch ontwerpstudio, gericht op de gepassioneerde (startende) ondernemer.

Ik help jou met het vinden van jouw unieke identiteit, het vormgeven van jouw branding, website of webshop of e-book design op maat. Zo kan jij op de juiste manier jouw droomklanten bereiken, impact maken maar, ook heel belangrijk, een ontwerp die bij jou en jouw bedrijf past.

Ik breng jouw bedrijf of merk tot leven met design en creëer een goede eerste indruk.

Kind words

JE SPREEKT UIT HET ALS [YOO’-NOY-AH]

Eunoia

[noun] Afgeleid van het Griekse woord eúnoia (εὔνοια). Eunoia betekent letterlijk vertaald mooi denken. Het duidt een evenwichtige geest, welwillendheid en vriendelijkheid.

Tijdens een dagje strand, uitkijkend over de zee, de zonnestralen die mij verwarmen.  Een bevrijdend gevoel, kalmte eenvoud en minimale dat je nodig hebt om geluk te voelen.

Dit wilde ik doorvoeren in mijn eigen branding, maar zijn ook de kernwaarden voor de ontwerpen die ik maak. Betekenisvolle volle ontwerpen die perfect bij jou passen bij jou zonder dat je het zelf eigenlijk wist.

Naast ontwerpen word ik blij van:

een goede kop koffie (of Pukka thee), lekker (uit) eten, fotograferen en schilderen. Knuffelen en lange wandelingen maken met mijn hond Max door de bossen, over het strand, of juist door het knisperende sneeuw. Elk seizoen maakt mij blij! Kroelen met mijn rode kater Semmy. En mijn droom is om te emigreren naar Denemarken en een eigen huisje te hebben omringd door groen dichtbij de kust.