Over mij

Hi! Ik ben Angelina (Catharina) en startte in 2014 mijn grafisch ontwerpstudio. Wat ooit begon als hobby groeide uit tot een grote passie en liefde voor ontwerpen. Ik begon mijn blog en webshop (met zelfgemaakte kaarten) onder de naam Eunoia Studio. Een naam die ietwat lastig uit te spreken is en waar ik toen misschien niet heel goed over na had gedacht. ;-) Ik dacht er zelfs heel even over om mijn naam te veranderen, maar de betekenis vind ik erg mooi én passend. Ik stopte met de webshop om mij zo volledig te kunnen focussen op het helpen van anderen.

Eunoia staat voor ‘goede geest’ en ‘mooie gedachten’.
[yoo’-noy-ah]

Angelina Catharina | Eunoia Studio

Let’s talk about…

Ik ben altijd al bezig geweest met het ontwerpen en begon op diverse websites profielen aan te maken waar je ook maar iets mee kon creëren. Ik heb mijzelf bijna alles aangeleerd, maar ik heb natuurlijk ook een aantal dingen opgepikt tijdens mijn studies. Zo leerde ik magazines maken en werd ik door medestudenten altijd gevraagd voor de vormgeving. Leerde ik om te gaan met ontwerp programma’s als Illustrator, Photoshop tijdens mijn studie marketing & communicatie. Tijdens deze opleiding was ik ook in mijn vrije tijd veel bezig met het creëren en ontwerpen en begon mijn eigen blog.

Uiteindelijk besloot ik om van mijn hobby mijn werk te maken. Hoe leuk is het om van je passie je droombaan te kunnen maken? Ik ben hier ook ontzettend dankbaar voor. Ik richt mij op de kleinere ondernemer: starters, zzp’ers, freelancers én bloggers. Er is niets leukers om anderen te helpen om ook hun dromen achterna te gaan. Bloggers die kiezen voor een ‘rebranding’ of juist voor die een blog willen beginnen. Maar ook voor die de volgende stap gaan zetten, hun eigen onderneming gaan beginnen, freelancers of een combinatie van blog en onderneming.

Ik word erg blij van een lekker kopje koffie, reizen en hotspots ontdekken, interieur, mooie (veld)boeketten en planten, lange zomeravonden én koude winterdagen met een dik pak sneeuw en heb mijn camera altijd aan mijn zijde.

En jij? Waar word jij blij van?

Kijk wat ik voor jou kan betekenen: webdesignbrand design of eBook design. Of neem contact op!