Grafisch ontwerpstudio

Over Eunoia Studio

Hey, ik ben Angelina. Eunoia Studio is een grafisch ontwerpstudio waarbij ik mij focus op branding en website design. Ik zorg ervoor dat jij trots kan zijn op jouw bedrijf en met het vinden van jouw unieke identiteit tot het creëren van betekenisvolle volle ontwerpen die perfect bij jou past.

Jij wilt je laten zien, de juiste klanten aantrekken en opvallen op een manier die bij jou en jouw bedrijf past. Een branding of website die minimalistisch is maar overzichtelijk en smaakvol, een design die precies bij jou past. Je staat open voor mijn expertise om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen en denkt niet in hokjes.

Mijn missie is om jou te helpen bij het vinden van jouw unieke identiteit en dit vorm te geven in een branding of website design die naadloos bij jou en jouw bedrijf past. Ik breng jouw bedrijf of merk tot leven met design en creëer een goede eerste indruk.

Eunoia

JE SPREEKT UIT HET ALS [YOO’-NOY-AH]

[noun] Afgeleid van het Griekse woord eúnoia (εὔνοια). Eunoia betekent letterlijk vertaald mooi denken. Het duidt een evenwichtige geest, welwillendheid en vriendelijkheid.

Over mij

Altijd was ik al creatief bezig (en natuurlijk nog steeds 😉). Zo ging ik vaak op pad met mijn camera want fotografie is mijn andere passie en was ik veel achter mijn computer te vinden. Ik maakte creaties met afbeeldingen die toen helemaal hip waren, maakte profielen en blogs en later als hobby ook voor anderen. Tijdens mijn studie (Marketing & Communicatie) was ik dan ook vaak degene die het ontwerp-gedeelte op zich nam, van websites tot magazines. Ik leerde mij zelf alles aan tot waar ik nu ben én nog leer ik elke dag bij.

Puur als hobby hielp ik ook anderen aan een mooi blogontwerp. Al snel volgde ook websites want steeds vaker kreeg ik de vraag van (startende) ondernemers of ik hun daarbij kon helpen. Het is geweldig om met mijn passie aan de slag te gaan voor de meest leuke klanten. In 2014 besloot ik daarom mijn bedrijf in te schrijven bij de KvK om de (startende) ondernemer te helpen bij het bouwen aan hun onderneming en droom.

Naast ontwerpen word ik blij van:

een goede kop koffie, lekker eten, fotograferen, wandelen door de bossen, over het strand, of juist door het knisperende sneeuw. Elk seizoen maakt mij blij! Ik ga graag op pad met mijn hond Max (2020) een fijne wandeling en het ontdekken van nieuwe plekken, maar van lekker lui op de bank met een goede serie of boek kan ik ook genieten. En kroelen met mijn rode kater Semmy (2009).