Angelina - Eunoia Studio | grafisch ontwerpstudio | branding | webdesign

Over mij

Hi! Ik ben Angelina (Catharina) en startte in 2014 mijn grafisch ontwerpstudio. Wat ooit begon als hobby groeide uit tot een grote passie en liefde voor ontwerpen. Ik word hier ontzettend blij van, maar kan ook intens genieten van een kop koffie en lekker eten en ontzettend gelukkig word ik van de zomer, het strand, de zee en fotograferen.

Je spreekt uit het als [yoo’-noy-ah]

Eunoia staat voor ‘goede geest’ en ‘mooie gedachten’.

Tijdens mijn verschillende studies (van secretaresse tot marketing & communicatie) deed ik kennis en ervaring op. Ik leerde werken met Adobe programma’s als Illustrator, InDesign, Photoshop en later voegde ik daar zelf Lightroom aan toe. Gedurende deze opleidingen liep ik ook stages bij verschillende bedrijven en nam ik het grafisch ontwerp en marketing op mij. In mijn vrije tijd was ik ook altijd bezig met fotografie en mijn blog (bijna elke week een nieuw ontwerp haha).

In 2014 besloot ik om mij volledig te storten op Eunoia Studio. De bijbaan waar ik toen werkte stopte en ik dacht als ik het nu niet doe, gebeurt het nooit. Ik schreef mij in bij de KvK en inmiddels zijn we een aantal jaren verder en was het de beste keuze ooit. Ik ben dan ook ontzettend dankbaar!

Ik richt mij voornamelijk op de (vrouwelijke) ondernemers: van starters die een mooie unieke website en branding willen om zo hun droomklanten aan te spreken. Of voor diegene die al een langer bezig zijn maar vanwege veranderingen, een andere visie of diensten, het tijd vinden voor een nieuwe website en rebranding.

Of je nu fotograaf, coach, tekstschrijver, yogadocent of een webshop eigenaar bent. Het maakt niet uit, maar met liefde en passie is het mijn doel om jou te helpen om jouw unieke identiteit te vinden. Samen creëeren voor jou de droom website of branding op maat die de juiste klanten aantrekt en waar jijzelf natuurlijk ook gelukkig van wordt.

Waar ik voor sta:

Samenwerking

Alles draait om een fijne samenwerking. Kijkend naar wat jou drijft en welke sfeer je wilt uitstralen. Ik geef mijn adviezen en we wisselen onze ideeën uit en zo werken op deze manier samen toe naar jouw unieke identiteit.

Verfijnd designs

Mijn designs staan bekend om de eenvoud en rust die ze uitstralen. Ik geloof dat een ontwerp moet opvallen maar wel op een classy en unieke manier. Als heuse kameleon kan ik mij goed verplaatsen in jouw stijl.

Toegankelijk

Ik vind dat iedereen het verdiend om een mooie website te hebben. Een custom website is natuurlijk prijzig, maar ik maak het toegankelijk is voor iedereen. Een website is tenslotte jouw visitekaartje.

Betrokkenheid

Ik ben graag betrokken, help graag waar ik kan en geef support waar nodig. Altijd zal ik voor je klaarstaan als je ergens niet uit komt. Heb je op regelmatige basis hulp nodig? Dan is de grafische strippenkaart wellicht iets voor jou.

Let’s get in touch

Enthousiast geworden? Zin om samen aan de slag te gaan?
Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen? Of het nu gaat om een (re)branding, webdesign, promotiemateriaal. Ik help je graag verder!