Werkwijze

Hoe ga ik te werk

werkwijze-eunoia-studio

01. Aanvraag

Via het contactformulier en een paar korte vragen kan je je aanvraag versturen, ik neem dan binnen 24 uur contact met je op.

02. Wensen + offerte

Je ontvangt een werkboek zodat ik jou en jouw bedrijf beter leer kennen en we bespreken jouw wensen. We kiezen het juiste pakket of ik maak een offerte op maat en we bespreken de tijdlijn van het project.

03. Concept + ontwerp

Ik ga voor je aan de slag met de eerste ontwerp voorstellen en je ontvangt de ontwerpen in je mailbox op het afgesproken termijn.

04. Feedback + correcties

Zijn de ontwerpen akkoord? Bij een website ga ik dan nu aan de slag om deze uit te werken, zodat jij het nog โ€˜liveโ€™ kan bekijken en nog eventuele (kleine) aanpassingen kan doorgeven.

05. Akkoord + lancering

Hoera! Het moment is daar. Na ontvangst van de laatste betaling stuur ik jou de logo bestanden of kan jouw website worden gelanceerd. Jij kan nu vol trots je website of branding delen en knallen met jou bedrijf! ๐Ÿฅ‚

FAQ

Veelgestelde vragen

Ik werk alleen met WordPress in combinatie met Page Builder Elementor. Voor webshops werk ik ook met WordPress en maak ik gebruik van WooCommerce. Dit is een webshop plugin speciaal voor WordPress.

Belangrijk: een thema werkt alleen wanneer WordPress.ORG is geรฏnstalleerd op je webhosting (een โ€˜Self-Hosted WordPress site). Een thema werkt niet met WordPress.COM (bijvoorbeeld: naam.wordpress.com) omdat je hier geen themaโ€™s kunt uploaden. Heb je twijfels? Neem dan contact met mij op.

Tip webshops: Het is wel van belang dat je zelf ook enige kennis hebt of gaat opdoen wanneer je met WooCommerce aan de slag wilt. Omdat je in de toekomst zelf de webshop gaat onderhouden met producten etcetera. Ik ben niet verantwoordelijk voor fouten die bijvoorbeeld te maken hebben met producten, klantcommunicatie, prijzen. Voor technische problemen en fouten met betrekking tot het ontwerp mag je uiteraard altijd contact opnemen.

Voor een branding, webdesign of ebook design heb ik verschillende pakketten die eventueel afgestemd kunnen worden op jouw wensen. Het is en blijft maatwerk en daardoor is enige uitleg verreist, maar overleg ik ook graag eerst met jou jouw wensen zodat we het juiste pakket kunnen kiezen of samenstellen.

Branding pakketten starten vanaf โ‚ฌ 295,00
Webdesign pakketten starten vanaf โ‚ฌ650,00
Ebook design pakketten starten vanaf โ‚ฌ 145,00
Promotiematerialen starten vanaf โ‚ฌ25,00
Het uurtarief is โ‚ฌ 70,00

Een offerte is uiteraard mogelijk. Wil je daarom samen even brainstormen, meer informatie of de pakketten ontvangen? Neem dan contact met mij op.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW tenzij anders vermeldt. De prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen.

Een branding pakket duurt ongeveer 2 tot 4 weken, een website pakket tussen de 4 en 6 weken, een webshop tussen de 5 en 8 weken. Het is per project verschillend omdat het volledig afhankelijk van het soort project, de grootte van een project, maar ook hoe snel de communicatie verloopt en bijvoorbeeld content wordt aangeleverd. Het fijnste is dan ook wanneer je alle content (tekst en beeldmateriaal) gelijk kan aanleveren.

Je krijgt vooraf een werkboek die je ingevuld teruggestuurd en dan kunnen we van start. Het werkt wel het beste en snelste wanneer je ook alle content gelijk kan aanleveren. Dit houdt in: informatie over de paginaโ€™s, de teksten van deze paginaโ€™s, beeldmateriaal die je zou willen gebruiken.

Het beste van het beste
Ik heb een fijne adressenbestand met geweldige fotografen en tekstschrijvers. Heb je bijvoorbeeld geen fotoโ€™s maar zou je wel eigen beeldmateriaal willen gebruiken? Of wil je de teksten uit handen geven of laten herschrijven? Geef het gerust aan dan overleggen we de mogelijkheden.

Een website en webshop is exclusief: domeinnaam, webhosting, domeinnaam, licentie plugin en eventueel ander benodigde plugins. Alles wordt van tevoren met je gecommuniceerd. Heb je nog geen webhosting, domeinnaam, dan kan ik je adviseren en hierbij eventueel helpen met het installeren van WordPress.

Werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur. Support kan al binnen 24 uur worden beantwoord, zelfs in het weekend of op feestdagen โ€“ indien heel dringend.

Get in touch

Enthousiast geworden en zin om samen aan de slag te gaan?
Heb je vragen, wil je meer informatie of ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op en ik vertel je graag meer over de mogelijkheden!