Werkwijze

Hoe ga ik te werk

Eunoia Studio | Grafisch ontwerpstudio | Branding | Webdesign | E-book

01. Aanvraag

Via het contactformulier kan je jouw aanvraag indienen. Ik neem dan binnen 24 uur contact met je op. Na ontvangst van jouw mail zal ik jou mijn pakketten opsturen en je advies geven over de beste keuze.ย 

02. Wensen + offerte

Aan de hand van mijn werkboek leer ik jou en jouw bedrijf beter kennen en bespreken jouw wensen en struggles waar je tegenaan loopt. Je geeft aan waar jou hart sneller van gaat kloppen of juist niet. Je ontvangt de offerte waar je akkoord opgeeft en ontvang je de aanbetalingsfactuur.

03. Concept + feedback

Dan ga ik voor jou aan de slag! Je ontvangt de ontwerpvoorstellen in je mailbox op het afgesproken termijn. Hier kan je jouw feedback opgeven zodat jij 100% tevreden bent en van blijdschap een gat in de lucht springt.

04. Correcties + uitwerking

Zijn de ontwerpen akkoord? Dan ga ik de logo bestanden in orde maken. Bij een website/webshop ga ik aan de slag om het uit te werken zodat jij het ook nog โ€˜liveโ€™ kan bekijken en hier nog eventuele (kleine) aanpassingen kan doorgeven.

05. Akkoord + lancering

Hoera! Het moment is daar voor de lancering! Je ontvangt de factuur voor de laatste betaling en na ontvangst stuur ik de logo bestanden op รณf gaan we jouw website live zetten!

Jij kan nu vol trots je website of branding delen en knallen met jou bedrijf! ๐Ÿฅ‚

En ook na de lancering ben ik altijd bereikbaar en je ontvangt altijd instructievideo’s mocht je zelf aan de slag willen om aanpassingen door te voeren.

Kind words

FAQ

Veelgestelde vragen

Ik werk alleen met WordPress. Websites en webshops ontwerp en ontwikkel ik volledig met Elementor Page Builder of het WordPress thema Astra Pro. Voor webshops wordt de plugin WooCommerce gebruikt. Dit is een plugin speciaal voor het ontwikkelen van webshops. voor online leeromgevingen werk ik alleen met LearnDash.

Belangrijk: een thema werkt alleen wanneer WordPress.ORG is geรฏnstalleerd op je webhosting (een โ€˜Self-Hosted WordPress site). Een thema werkt niet met WordPress.COM (bijvoorbeeld: naam.wordpress.com) omdat je hier geen themaโ€™s kunt uploaden. Heb je twijfels? Neem dan contact met mij op.

Ik werk met verschillende pakketten. Op de pagina’s branding, websites en e-book design vind je de vanaf prijzen. Neem contact op via het contactformulier en binnen 24 uur stuur ik jou de juiste pakketten toe. Je weet precies waar je aan toe bent, wat je kan verwachten. Het is volledig vrijblijvend dus je zit uiteraard nergens aan vast. Een persoonlijk voorstel is eventueel ook mogelijk.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW tenzij anders vermeldt. De prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen.

Een branding pakket duurt ongeveer 3 tot 4 weken, een website pakket tussen de 3 tot 6 weken, een webshop tussen de 4 tot 8 weken. Het is per project verschillend omdat het volledig afhankelijk van het soort project, de grootte van een project, maar ook hoe snel de communicatie verloopt.

Tip: lever je content (de teksten en beeldmateriaal) direct wanneer we gaan starten met het project? Des te sneller het kan gaan!

Bij de pakketten staat precies wat ik van jou nodig heb, zo krijg je onder andere een werkboek die je kan invullen en terugstuurt. Lever ook indien mogelijk content (tekst en beeldmateriaal) aan met de rest van de opgevraagde informatie. Zo kunnen we snel en goed van start!

Hulp nodig bij teksten of beeldmateriaal?
Ik heb een fijne adressenbestand met geweldige fotografen en tekstschrijvers. Heb je bijvoorbeeld geen fotoโ€™s maar zou je wel eigen beeldmateriaal willen gebruiken? Of wil je de teksten uit handen geven of laten herschrijven? Geef het gerust aan dan overleggen we de mogelijkheden.

Websites en webshops zijn exclusief domeinnaam, webhosting/hostingkosten. Dit verloopt niet via mij maar ik kan je wel adviseren en ondersteunen. Websites op maat worden uitgebreid met een licentie voor Elementor Pro (eerste jaar gratis).

Een website is volledig uit te breiden met bijvoorbeeld een online leeromgeving, extra uitbreidingen voor je webshop, boeking- of reserveringsplugins. Sommige zijn gratis, maar voor de meest uitgebreide zullen licentie (eenmalige of jaarlijkse) kosten bij komen voor de plugin die hiervoor nodig is. Alles wordt uiteraard van tevoren met je gecommuniceerd en niet eerder aangeschaft dan dat jij akkoord geeft. Samen kijken we naar de mogelijkheden.

Van maandag tot vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur. Support kan al binnen 24 uur worden beantwoord, zelfs in het weekend of op feestdagen โ€“ wanneer heel dringend.

Get in touch

Enthousiast geworden en zin om samen aan de slag te gaan?
Heb je vragen, wil je meer informatie of ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op en ik vertel je graag meer over de mogelijkheden!