Werkwijze

Voor elk project doorloop ik een bepaald ontwerpproces om alles zo goed en duidelijk te laten verlopen. Met een compleet project start ik altijd met het logo-ontwerp, daarna volgt de website of blog en als laatste gaan we aan de slag met het promotiemateriaal.
Ik heb in het kort én globaal beschreven hoe het ongeveer gaat en wat je kan verwachten. Is er iets niet duidelijk, wil je liever meer informatie of heb je vragen? Neem dan gerust contact met mij op!
 

1. overleg + planning

Ik hoor graag van je wie je bent, wat je doet en/of maakt. Vertel mij jou verhaal, wat jij in gedachten hebt. Ik laat je dan uitgebreid weten wat de mogelijkheden zijn, ik stuur je een PDF bestand toe maar daarin de verschillende pakketten met prijzen, of een offerte op maat. Laat dan ook weten wat jou planning is en wanneer jij had gehoopt online te gaan. Goed om te weten: een website kan al binnen 4 weken online staan.
 

2. concept + ontwerp

Aan de hand van jouw verhaal, ideeën en wensen zal ik aan de slag gaan met het concept. Afhankelijk van het gekozen pakket begin ik met het logo-ontwerp, de website of het promotiemateriaal. Een logo-ontwerp bevat altijd 6 concepten, vandaar uit gaan we verder. Voor een website of blog lever ik 1 ontwerp aan waarvan ik denk dat het de juiste is. Op alle concepten kan je jouw feedback geven en kunnen er altijd aanpassingen worden gedaan indien nodig.
 

3. ontwikkeling + testen

Ben jij helemaal tevreden over het concept van je website of blog? Dan zal ik het gaan uitwerken. Je krijgt dan een link toegestuurd waar je het allemaal goed kan bekijken en kan testen. Uiteraard krijg je hier ook nog de mogelijkheid om een aantal kleine aanpassingen door te voeren. Bij grote veranderingen zoals een geheel nieuw ontwerp, zullen extra kosten in rekening worden gebracht, uiteraard communiceer ik dit van tevoren met jou.
 

4. afronding + support

En dan is daar het moment: de afronding én lancering van jouw website of blog. Ik zal ervoor zorgen dat het thema op jouw website of blog wordt geïnstalleerd, maar ook dat alle pagina’s worden aangemaakt en ingevuld met content zoals afgesproken. Alle bestanden zoals het logo-ontwerp, promotiematerialen worden drukklaar aangeleverd. Indien nodig zal ik je ook extra support geven, bijvoorbeeld hoe iets werkt en waar je op moet letten. Wil je weten hoe WordPress werkt? Hier vind je een aantal handige punten.
 

Let’s work together!