Werkwijze

Voor elk project doorloop ik een bepaald ontwerpproces om alles zo goed en duidelijk te laten verlopen. Met een compleet project start ik altijd met het logo-ontwerp, daarna volgt de website of blog en als laatste gaan we aan de slag met het promotiemateriaal.
Ik heb in het kort én globaal beschreven hoe het ongeveer gaat en wat je kan verwachten. Is er iets niet duidelijk, wil je liever meer informatie of heb je vragen? Neem dan gerust contact met mij op!

1

overleg + planning

Ik hoor graag van je wie je bent, wat je doet en/of maakt. Vertel mij jou verhaal, wat jij in gedachten hebt. Ik laat je dan uitgebreid weten wat de mogelijkheden zijn, ik stuur je een PDF bestand toe maar daarin de verschillende pakketten met prijzen, of een offerte op maat. Laat dan ook weten wat jou planning is en wanneer jij had gehoopt online te gaan. Goed om te weten: een website kan al binnen 4 weken online staan.

2

concept + ontwerp

Nadat je een keuze hebt gemaakt zal ik je een werkboek sturen met een aantal vragen en als je ook gekozen hebt voor een logo-ontwerp hier nog specifieke vragen voor. Daarna gaan we aan de slag. Een logo-ontwerp bevat altijd 6 concepten, vandaar uit gaan we verder. Voor een website of blog lever ik 1 ontwerp aan waarvan ik denk dat het de beste is. Feedback en aanpassingen zijn hier mogelijk.

3

ontwikkeling + testen

Ben jij helemaal tevreden over het concept? Dan is het moment daar om het te gaan uitwerken. Je krijgt dan een link toegestuurd waar je het kan bekijken en kan testen. Uiteraard krijg je hier ook nog de mogelijkheid om een aantal kleine aanpassingen door te voeren als je bijvoorbeeld toch net een andere kleur of font wilt. Bij grote veranderingen zoals een geheel nieuw ontwerp, zullen extra kosten in rekening worden gebracht, uiteraard communiceer ik dit van tevoren met jou.

4

afronding + support

En dan is daar het moment: de afronding én lancering van jouw website of blog. Ik zal ervoor zorgen dat het thema op jouw website of blog wordt geïnstalleerd, maar ook dat alle pagina’s worden aangemaakt en ingevuld met content zoals afgesproken. Alle bestanden zoals het logo-ontwerp, promotiematerialen worden drukklaar aangeleverd. Indien nodig zal ik je ook extra support geven, bijvoorbeeld hoe iets werkt en waar je op moet letten.

Wil je weten hoe WordPress werkt? Hier vind je een aantal handige punten.

Belangrijk: Een thema die op maat gemaakt wordt, werkt alleen met WordPress.ORG (een ‘Self-Hosted WordPress site) en niet met WordPress.COM (bijvoorbeeld: naam.wordpress.com). Het is namelijk niet mogelijk om hier thema’s te uploaden.

Let’s get in touch

Wil je jouw onderneming naar een hoger level brengen? Of wil je een webshop beginnen? Ben je toe aan een nieuw huisstijl of een nieuw blog design? Of iets nieuws, een redesign? Of misschien uitbreiden met een eigen eBook? Zit je vol met inspiratie en ideeën? Wil je nu écht investeren in je onderneming of blog, maar dan met een fijner prijskaartje? Aarzel dan niet en neem direct contact op! Maar ook als je het nog niet helemaal duidelijk voor ogen hebt mag je natuurlijk contact opnemen om te brainstormen of als je vragen hebt.