Veelgestelde vragen

Met welk platform werk jij?

Op dit moment werk ik alleen met WordPress.
Belangrijk: een thema werkt alleen wanneer WordPress.ORG is geïnstalleerd op je webhosting (een ‘Self-Hosted WordPress site). Een thema werkt niet met WordPress.COM (bijvoorbeeld: naam.wordpress.com) omdat je hier geen thema’s kunt uploaden. Heb je twijfels? Neem dan contact met mij op.

Met welk platform werk jij voor webshops?

Wil je een webshop beginnen of wil je een rebranding van je huidige webshop? Voor webshop via WordPress maak ik gebruik van WooCommerce en maak ik gebruik van een basistemplate die WooCommerce ondersteund.  Dit is een webshop plugin speciaal voor WordPress. Ik ben geen expert op het gebied van webshops en WooCommerce, maar weet de basis.

Het is dan ook van belang dat je zelf enige kennis hebt of gaat opdoen wanneer je met WooCommerce aan de slag wilt. Uiteraard kan ik je hier wel een aantal tips over geven en de basis met je delen. Ik ben niet verantwoordelijk voor fouten die bijvoorbeeld te maken hebben met producten, klantcommunicatie, prijzen. Voor technische problemen en fouten met betrekking tot het ontwerp mag je uiteraard altijd contact opnemen.

Waar vind ik de prijzen?

Een website, webshop, eBook of (re)branding is maatwerk en daarom kan ik geen exacte prijzen geven. Ik werk wel met pakketten die een starttarief hebben en vervolgens afgestemd zullen worden op jouw wensen. Prijzen voor een (re)branding starten vanaf € 70,00, website vanaf € 550,00, webshop vanaf € 575,00 en een eBook design vanaf € 125,00. Het uurtarief is € 60,00.

Wil je meer informatie of een offerte op maat? Neem dan even contact op!

Alle genoemde prijzen op de website zijn exclusief BTW tenzij anders vermeldt. De prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen.

Hoe lang duurt het voordat mijn website online kan staan?

Over het algemeen kan een website al binnen 4 weken online staan. Dit is uiteraard afhankelijk van hoe groot de inhoud van de website is en hoe snel de content bijvoorbeeld aangeleverd wordt. Een webshop kan iets meer tijd in beslag nemen.

Wat kan ik doen om het project voor te bereiden?

Het allerbeste is om je content klaar te hebben, dit houdt in: teksten, informatie over de pagina’s, en afbeeldingen die je wilt gebruiken. Dit zal het proces versnellen zodat jouw website nóg sneller online kan!

Hoe vaak kan ik aanpassingen doen tijdens het ontwerpproces?

Voor een websiteontwerp is er de mogelijkheid van 1 correctieronde en voor een logo-ontwerp zijn er 2 correctierondes. Daarna geldt het uurtarief.

Voorbeeld websiteontwerp:
Voor een website krijg je één ontwerp voor de homepage (en soms voor een andere pagina), als dit het niet is en je wilt iets heel anders zien is dat de eerste correctieronde.

Voorbeeld logo-ontwerp:
Bij een logo-ontwerp krijg je de eerste keer maximaal 6 schetsen, hier wordt een keuze uitgemaakt en daarmee maak ik nog eens maximaal 6 schetsen (eerste correctieronde) en vervolgens indien nodig maak ik nog maximaal 4 schetsen (tweede correctieronde).

Zijn er extra kosten waar ik rekening mee moet houden?

Een website ontwerp is exclusief: webhosting, domeinnaam, licentie basistemplate, eventueel benodigde plugins. Alles wordt van tevoren met je gecommuniceerd. Heb je nog geen webhosting, domeinnaam, dan kan ik je adviseren en hierbij eventueel helpen met het installeren van WordPress.

Heb je geen foto’s? Dan kun je gebruik maken van stockfoto’s, gratis of betaald. Ik kan je opties voorleggen van mooie foto’s, dit zullen eerst gratis stockfoto’s zijn om de kosten zo laag mogelijk te houden. Mocht je openstaan voor eigen content dan kan ik je fotografen aanbevelen.

Wat zijn de openingstijden?

Werkdagen van 09:00 tot 18:00 uur. Support kan al binnen 24 uur worden beantwoord, zelfs in het weekend of op feestdagen – indien heel dringend.

Let’s get in touch

Enthousiast geworden en zin om samen aan de slag te gaan?
Heb je vragen, wil je meer informatie of ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op en ik vertel je graag meer over de mogelijkheden!

Kind words