Werkwijze

Eunoia Studio | grafisch ontwerpstudio | branding | webdesign | ebook

01. Aanvraag

Als eerste vertel je wie je bent, wat je doet en wat je zou willen aan de hand van een de vragen die je kan invullen in het contactformulier.

02. Wensen + offerte

We bespreken jouw wensen en dromen. Ik zal een offerte maken waarin je pakket staat beschreven en we bespreken de tijdlijn van het project.

03. Concept + ontwerp

Yay leuk, we gaan samen aan de slag! Ik stuur je de factuur voor het eerste termijn zoals afgesproken. En ik stuur je een vragenlijst en aan de hand daarvan gaan we aan de slag!

04. Feedback + correcties

De ontwerpen stuur ik naar je door, vandaar uit werken we verder om het helemaal te perfectioneren. Bij een webdesign zal het ontwerp na akkoord worden uitgewerkt zodat je het nog ‘live’ kan bekijken en eventuele feedback op kan geven.

05. Akkoord + lancering

Hoera! Het moment is daar. Ik stuur jou de factuur voor het laatste termijn. De bestanden worden via WeTransfer afgeleverd of de website wordt gelanceerd! Daar moet op geproost worden!

Veelgestelde vragen

Met welk platform werk jij voor websites?

Ik werk alleen met WordPress. Er zijn verschillende platformen waarmee je jouw website kan maken, maar ik werk het liefst met WordPress omdat er ontzettend veel mogelijkheden zijn én omdat het ook heel gemakkelijk werkt voor jou.

Belangrijk: een thema werkt alleen wanneer WordPress.ORG is geïnstalleerd op je webhosting (een ‘Self-Hosted WordPress site). Een thema werkt niet met WordPress.COM (bijvoorbeeld: naam.wordpress.com) omdat je hier geen thema’s kunt uploaden. Heb je twijfels? Neem dan contact met mij op.

Met welk platform werk jij voor webshops?

Voor webshops werk ik ook met WordPress en maak ik gebruik van WooCommerce. Dit is een webshop plugin speciaal voor WordPress.

Het is wel van belang dat je zelf ook enige kennis hebt of gaat opdoen wanneer je met WooCommerce aan de slag wilt. Omdat je in de toekomst zelf de webshop gaat onderhouden met producten etcetera. Ik ben niet verantwoordelijk voor fouten die bijvoorbeeld te maken hebben met producten, klantcommunicatie, prijzen. Voor technische problemen en fouten met betrekking tot het ontwerp mag je uiteraard altijd contact opnemen.

Waar vind ik de prijzen?

Een branding of webdesign is maatwerk en daarom kan ik geen exacte prijzen geven. Ik werk wel met pakketten die een starttarief hebben en vervolgens afgestemd zullen worden op jouw wensen. Prijzen voor een branding starten vanaf € 70,00, webdesign vanaf € 550,00 en een ebook design vanaf € 125,00. Het uurtarief is € 60,00.

Wil je meer informatie of een offerte op maat? Neem dan even contact op!

Alle genoemde prijzen op de website zijn exclusief BTW tenzij anders vermeldt. De prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen.

Hoe lang duurt het voordat mijn website online kan staan?

Over het algemeen kan een website of webshop al binnen 4 weken online staan. Dit is uiteraard afhankelijk van hoe groot de inhoud van de website is, hoe snel de content aangeleverd wordt en hoe snel de communicatie verloopt. ;-)

Wat kan ik doen om het project voor te bereiden?

Het allerbeste is om je content klaar te hebben, dit houdt in: teksten, informatie over de pagina’s, en foto’s en afbeeldingen die je wilt gebruiken. Dit zal het proces versnellen zodat jouw website nóg sneller online kan!

Fotografie
Heb je geen foto’s maar zou je wel eigen beeldmateriaal willen gebruiken? Dan kan ik je daar bij helpen! Neem contact op de mogelijkheden door te bespreken. Binnenkort zal hier ook meer informatie over te vinden zijn op de website.

Tekstschrijvers
Voor teksten kan ik verschillende én geweldige tekstschrijvers aanbevelen. Geef het gerust aan en ik breng je in contact!

Zijn er extra kosten waar ik rekening mee moet houden?

Een website en webshop is exclusief: webhosting, domeinnaam, licentie basistemplate, eventueel benodigde plugins. Alles wordt van tevoren met je gecommuniceerd. Heb je nog geen webhosting, domeinnaam, dan kan ik je adviseren en hierbij eventueel helpen met het installeren van WordPress.

Wat zijn de openingstijden?

Werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur. Support kan al binnen 24 uur worden beantwoord, zelfs in het weekend of op feestdagen – indien heel dringend.

Let’s get in touch

Enthousiast geworden en zin om samen aan de slag te gaan?
Heb je vragen, wil je meer informatie of ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op en ik vertel je graag meer over de mogelijkheden!