Werkwijze

Eunoia Studio | grafisch ontwerpstudio | branding | webdesign | ebook

01. Aanvraag

Als eerste vertel je wie je bent, wat je doet en wat je zou willen aan de hand van een de vragen die je kan invullen in het contactformulier.

02. Wensen + offerte

We bespreken jouw wensen en dromen. Ik zal een offerte maken waarin je pakket staat beschreven en we bespreken de tijdlijn van het project.

03. Concept + ontwerp

Yay leuk, we gaan samen aan de slag! Ik stuur je de factuur voor het eerste termijn zoals afgesproken. En ik stuur je een vragenlijst en aan de hand daarvan gaan we aan de slag!

04. Feedback + correcties

De ontwerpen stuur ik naar je door, vandaar uit werken we verder om het helemaal te perfectioneren. Bij een webdesign zal het ontwerp na akkoord worden uitgewerkt zodat je het nog ‘live’ kan bekijken en eventuele feedback op kan geven.

05. Akkoord + lancering

Hoera! Het moment is daar. Ik stuur jou de factuur voor het laatste termijn. De bestanden worden via WeTransfer afgeleverd of de website wordt gelanceerd! Daar moet op geproost worden!

Veelgestelde vragen

Met welk platform werk jij voor websites?

Ik werk alleen met WordPress. Er zijn verschillende platformen waarmee je jouw website kan maken, maar ik werk het liefst met WordPress omdat er ontzettend veel mogelijkheden zijn én omdat het ook heel gemakkelijk werkt voor jou.

Belangrijk: een thema werkt alleen wanneer WordPress.ORG is geïnstalleerd op je webhosting (een ‘Self-Hosted WordPress site). Een thema werkt niet met WordPress.COM (bijvoorbeeld: naam.wordpress.com) omdat je hier geen thema’s kunt uploaden. Heb je twijfels? Neem dan contact met mij op.

Met welk platform werk jij voor webshops?

Voor webshops werk ik ook met WordPress en maak ik gebruik van WooCommerce. Dit is een webshop plugin speciaal voor WordPress.

Het is wel van belang dat je zelf ook enige kennis hebt of gaat opdoen wanneer je met WooCommerce aan de slag wilt. Omdat je in de toekomst zelf de webshop gaat onderhouden met producten etcetera. Ik ben niet verantwoordelijk voor fouten die bijvoorbeeld te maken hebben met producten, klantcommunicatie, prijzen. Voor technische problemen en fouten met betrekking tot het ontwerp mag je uiteraard altijd contact opnemen.

Waar vind ik de prijzen?

Voor een branding, webdesign of ebook design heb ik verschillende pakketten die eventueel afgestemd kunnen worden op jouw wensen. Het is en blijft maatwerk en daardoor is enige uitleg verreist, maar overleg ik ook graag eerst met jou jouw wensen zodat we het juiste pakket kunnen kiezen of samenstellen.

Branding pakketten starten vanaf € 149,00
Webdesign pakketten starten vanaf €595,00
Ebook design pakketten starten vanaf € 145,00
Het uurtarief is € 70,00

Wil je samen overleggen, de pakketten of meer informatie ontvangen? Neem dan contact met mij op!

Alle genoemde prijzen op de website zijn exclusief BTW tenzij anders vermeldt. De prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen.

Hoe lang duurt het voordat mijn website online kan staan?

Een branding pakket duurt ongeveer 2 tot 4 weken, een compleet pakket tussen de 4 en 6 weken, maar per project is dit verschillend.. Het is volledig afhankelijk van het soort project, de grootte van een project, maar ook hoe snel bijvoorbeeld content wordt aangeleverd. Het fijnste is dan ook wanneer je alle content (tekst en beeldmateriaal) gelijk kan aanleveren.

Wat kan ik doen om het project voor te bereiden?

Het werkt voor beiden het fijnste wanneer je alle content gelijk kan aanleveren. Dit houdt in: informatie over de pagina’s, de teksten van deze pagina’s, beeldmateriaal die je zou willen gebruiken.

Het beste van het beste
Ik heb een fijne adressenbestand met geweldige fotografen en tekstschrijvers. Heb je bijvoorbeeld geen foto’s maar zou je wel eigen beeldmateriaal willen gebruiken? Of wil je de teksten uit handen geven of laten herschrijven? Geef het gerust aan dan overleggen we de mogelijkheden.

Zijn er extra kosten waar ik rekening mee moet houden?

Een website en webshop is exclusief: webhosting, domeinnaam, licentie basistemplate, eventueel benodigde plugins. Alles wordt van tevoren met je gecommuniceerd. Heb je nog geen webhosting, domeinnaam, dan kan ik je adviseren en hierbij eventueel helpen met het installeren van WordPress.

Wat zijn de openingstijden?

Werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur. Support kan al binnen 24 uur worden beantwoord, zelfs in het weekend of op feestdagen – indien heel dringend.

Let’s get in touch

Enthousiast geworden en zin om samen aan de slag te gaan?
Heb je vragen, wil je meer informatie of ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op en ik vertel je graag meer over de mogelijkheden!