01/01/2020

Algemene voorwaarden

Wanneer je wilt gaan samenwerken met EUNOIA STUDIO krijg je een PDF bestand met daarin de verschillende pakketmogelijkheden, maar ook de algemene voorwaarden. Deze kan je ook doormiddel van onderstaande link bekijken. Je gaat akkoord met de algemene voorwaarden wanneer overeenkomst is gesloten en een samenwerking wordt aangegaan. Zowel de algemene voorwaarden als de privacyverklaring zijn ook altijd terug te vinden in de handtekening van mijn e-mails. De algemene voorwaarden kan ten allen tijden worden aangepast.

Extra informatie

Een thema wordt altijd door mij geüpload op je blog of website. Dit is een standaard service die altijd inbegrepen zit. Heb je nog geen blog of website, maar wilt er één beginnen, dan kan ik je hier ook ondersteuning bieden door bijvoorbeeld WordPress voor je te installeren. Lees ook de meest gestelde vragen.

Belangrijk: websites zijn maatwerk en bestaan uit thema’s en plugins die alleen werken wanneer je een webhosting mét WordPress hebt geïnstalleerd. Dit kan niet met een gratis account bij WordPress.com (bijvoorbeeld: naam.wordpress.com), je kan hier namelijk geen (eigen) thema’s en plugins uploaden.

Alle websites zal ik altijd zelf voor je installeren. Tenzij je uitdrukkelijk hebt aangegeven dit niet te willen, of dat je het zelf goed kan. Je kan ervoor kiezen om het wachtwoord voor mij et wijzigen of een extra gebruiker aan te maken.

Je bent zelf verantwoordelijk om van je eigen site een backup te maken. Ik ben niet verantwoordelijk voor problemen die zich voordoen wanneer het thema is geïnstalleerd (na 14 dagen). Wanneer je er voor kiest om het thema zelf te installeren, ben ik niet verantwoordelijk voor andere technische problemen. Uiteraard mag je altijd contact opnemen om te zien of ik je eventueel kan helpen, hiervoor geldt wel het uurtarief.

Het basistemplate krijgt over het algemeen eens in de zoveel tijd een update krijgen om zo optimaal mogelijk te blijven werken, maar ook ondersteuning bieden voor de veiligheid en plugins. Het is van belang dat je altijd bijwerkt naar de versies, dit moet je zelf in de gaten houden en bijwerken.

Jouw eigen ontwerp is gemaakt op basis van een zogenoemde ‘child theme‘ dus een update kan gerust uitgevoerd worden en zal in principe geen directe invloed hebben op jouw ontwerp. Mocht er toch iets niet kloppen of heb je twijfels? Neem dan even contact met mij op. EUNOIA STUDIO is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen en conflicten met andere plugins en dergelijke na het bijwerken van een update. Uiteraard mag je natuurlijk contact met mij opnemen.

Heb je problemen, wil je iets wijzigen of heb je toch je twijfels over bijvoorbeeld een bepaald lettertype, graag binnen 14 dagen* na oplevering melden. Ik help uiteraard graag wanneer er problemen voordoen of dat er niets klopt. Mits het binnen mijn bereik ligt.
Ik ben niet verantwoordelijk voor problemen die komen door zelf geïnstalleerd thema’s, plugins, het niet (tijdig) updaten van thema’s en plugins, server- en hosting problemen. Hier ben je zelf verantwoordelijk voor, uiteraard mag je altijd mailen als je vragen hebt.

Voor een branding, webdesign of ebook design heb ik verschillende pakketten die eventueel afgestemd kunnen worden op jouw wensen. Het is en blijft maatwerk en daardoor is enige uitleg verreist, maar overleg ik ook graag eerst met jou jouw wensen zodat we het juiste pakket kunnen kiezen of samenstellen.

Branding pakketten starten vanaf € 295,00
Webdesign pakketten starten vanaf €650,00
Ebook design pakketten starten vanaf € 145,00
Promotiematerialen starten vanaf €25,00
Het uurtarief is € 70,00

Een offerte is uiteraard mogelijk. Wil je daarom samen even brainstormen, meer informatie of de pakketten ontvangen? Neem dan contact met mij op.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW tenzij anders vermeldt. De prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen.

Wil je weten hoe WordPress werkt en eruitziet, of ben je op zoek naar iets specifieks binnen WordPress?
Ik schreef een aantal artikelen die je op weg kunnen helpen. Staat het er niet bij? Neem dan gerust contact op.