Algemene voorwaarden

Wanneer je wilt gaan samenwerken met EUNOIA STUDIO krijg je een PDF bestand met daarin de verschillende pakketmogelijkheden, maar ook de algemene voorwaarden. Deze kan je ook doormiddel van onderstaande link bekijken. Je gaat akkoord met de algemene voorwaarden wanneer overeenkomst is gesloten en een samenwerking wordt aangegaan. Zowel de algemene voorwaarden als de privacyverklaring zijn ook altijd terug te vinden in de handtekening van mijn e-mails. De algemene voorwaarden kan ten allen tijden worden aangepast.

Extra informatie

Een thema wordt altijd door mij geüpload op je blog of website. Dit is een standaard service die altijd inbegrepen zit. Heb je nog geen blog of website, maar wilt er één beginnen, dan kan ik je hier ook ondersteuning bieden door bijvoorbeeld WordPress voor je te installeren. Lees ook eerst de algemene voorwaarden en de meest gestelde vragen.

Belangrijk: Een thema die op maat gemaakt wordt, werkt alleen met WordPress.ORG (een ‘Self-Hosted WordPress site) en niet met WordPress.COM (bijvoorbeeld: naam.wordpress.com). Het is namelijk niet mogelijk om hier thema’s te uploaden.

Installatie

Alle thema’s die ik maak, zowel voor WordPress of Blogger, zal ik altijd zelf voor je installeren. Tenzij je uitdrukkelijk hebt aangegeven dit niet te willen, of dat je het zelf goed kan. Er wordt vaak gekozen om het wachtwoord aan te passen of om een extra gebruiker toe te voegen.

Back-up

Je bent zelf verantwoordelijk om van je eigen site een backup te maken. Ik ben niet verantwoordelijk voor problemen die zich voordoen wanneer het thema is geïnstalleerd (na 14 dagen). Wanneer je er voor kiest om het thema zelf te installeren, ben ik niet verantwoordelijk voor andere technische problemen. Uiteraard mag je altijd contact opnemen om te zien of ik je eventueel kan helpen, hiervoor geldt wel het uurtarief.

Updaten thema

Het basistemplate krijgt over het algemeen eens in de zoveel tijd een update krijgen om zo optimaal mogelijk te blijven werken, maar ook ondersteuning bieden voor de veiligheid en plugins. Het is van belang dat je altijd bijwerkt naar de versies, dit moet je zelf in de gaten houden en bijwerken.

Jouw eigen ontwerp is gemaakt op basis van een zogenoemde ‘child theme‘ dus een update kan gerust uitgevoerd worden en zal in principe geen directe invloed hebben op jouw ontwerp. Mocht er toch iets niet kloppen of heb je twijfels? Neem dan even contact met mij op. EUNOIA STUDIO is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen en conflicten met andere plugins en dergelijke na het bijwerken van een update. Uiteraard mag je natuurlijk contact met mij opnemen.

Ondersteuning

Heb je problemen, wil je iets wijzigen of heb je toch je twijfels over bijvoorbeeld een bepaald lettertype, graag binnen 14 dagen* na oplevering melden. Ik help uiteraard graag wanneer er problemen voordoen of dat er niets klopt. Mits het binnen mijn bereik ligt.
Ik ben niet verantwoordelijk voor problemen die komen door zelf geïnstalleerd thema’s, plugins, het niet (tijdig) updaten van thema’s en plugins, server- en hosting problemen. Hier ben je zelf verantwoordelijk voor, uiteraard mag je altijd mailen als je vragen hebt.

Prijzen

Een branding of webdesign is maatwerk en daarom kan ik geen exacte prijzen geven. Ik werk wel met pakketten die een starttarief hebben en vervolgens afgestemd zullen worden op jouw wensen. Prijzen voor een branding starten vanaf € 70,00, webdesign vanaf € 550,00 en een ebook design vanaf € 125,00. Het uurtarief is € 60,00.

Wil je meer informatie of een offerte op maat? Neem dan even contact op!

Alle genoemde prijzen op de website zijn exclusief BTW tenzij anders vermeldt. De prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen.

Wil je weten hoe WordPress werkt en eruitziet, of ben je op zoek naar iets specifieks binnen WordPress?
Ik schreef een aantal artikelen die je op weg kunnen helpen. Staat het er niet bij? Neem dan gerust contact op.