Eunoia Studio

Algemene voorwaarden

Wanneer je wilt gaan samenwerken met EUNOIA STUDIO krijg je een offerte met de algemene voorwaarden. Met acceptatie van deze offerte, ga je ook akkoord met de algemene voorwaarden.

Extra informatie

Ik werk alleen met WordPress. Websites en webshops ontwerp en ontwikkel ik volledig met Elementor (Pro) Page Builder. Voor webshops wordt als extra de plugin WooCommerce gebruikt. Dit is een plugin speciaal voor het ontwikkelen van webshops. voor online leeromgevingen werk ik met LearnDash maar in overleg meer mogelijk.

Belangrijk: een thema werkt alleen wanneer WordPress.ORG is geïnstalleerd op je webhosting (een ‘Self-Hosted WordPress site). Een thema werkt niet met WordPress.COM (bijvoorbeeld: naam.wordpress.com) omdat je hier geen thema’s kunt uploaden. Heb je twijfels? Neem dan contact met mij op.

Websites en webshops worden zal ik overzetten op jouw website. Ik zorg ervoor dat je website of webshop gelijk klaar is om te laten zien aan de wereld. Je kan voor mij een extra gebruiker aanmaken (dit moet wel een ‘Beheerders’ profiel zijn) die ik hiervoor zal gebruiken.

Je bent zelf verantwoordelijk om van je eigen site een backup te maken. Ik ben niet verantwoordelijk voor problemen die zich voordoen wanneer het online is (na 14 dagen).

Tip: maak gebruik van bijvoorbeeld de plugin ‘All-in-One WP Migration’ om voor elke update (en sowieso) een back-up te maken van je website.

Wil je toch nog iets wijzigen? Wijzigingen die je binnen 14 dagen na oplevering wilt doorvoeren, zal ik gratis voor je aanpassen. Daarna wordt het uurtarief (€80,00 excl. btw) berekend.

Uiteraard ben ik altijd bereikbaar voor problemen. Ik help en denk graag met je mee wanneer je tegen problemen aanloopt – mits het binnen mijn bereik ligt. Ik ben bijvoorbeeld niet verantwoordelijk voor problemen die komen door server- en hostingproblemen, zelf geïnstalleerde thema’s en plugins, het niet (tijdig) uitvoeren van updates.

Voor support betreft hulp ben ik uiteraard altijd bereikbaar, maar nieuwe functies en toevoegingen vragen om een nieuwe offerte. Het support vervalt zodra iemand anders dan ik aan de site heeft gesleuteld.