Privacyverklaring

01/01/2019

EUNOIA STUDIO verwerkt alleen persoonsgegevens die door de opdrachtgever zijn verstrekt en voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt. In deze privacyverklaring vind je een overzicht van de gegevens die worden verzameld, met welk doel, met wie het wordt gedeeld, de bewaartermijn, de beveiliging, cookies en het recht op inzage, wijzigen en wissen van de persoonsgegevens. De verwerking van deze gegevens vallen onder de grondslagen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). EUNOIA STUDIO behoudt zich het recht om wijzigingen in deze privacyverklaring aan te brengen.

Contactgegevens
EUNOIA STUDIO
Voorwerk 15 te Winsum (GN)
KVK 59901772
design@eunoiastudio.com
www.eunoiastudio.com

Welke gegevens worden verzameld?
Wanneer je mailt naar design@eunoiastudio.com, het contactformulier gebruikt of een overeenkomst aangaat met EUNOIA STUDIO, zal er om de volgende gegevens worden gevraagd:

  • Voor- en achternaam;
  • E-mailadres;
  • Straat en huisnummer;
  • Postcode en woonplaats;
  • Eventueel website/blog URL.

Met welk doel worden deze gegevens verzameld en gebruikt?
De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor:

Als je het contactformulier gebruikt, wil je in contact komen met mij omdat je wilt samenwerken of een vraag hebt. Hiervoor hebben wij het e-mailadres nodig om je te kunnen beantwoorden.
Wanneer we een samenwerking aangaan, een dienst afneemt van EUNOIA STUDIO, zal er worden gevraagd om je voor- en achternaam, straat, huisnummer, postcode en woonplaats. Deze gegevens hebben wij nodig om de factuur op te kunnen maken. Deze gegevens vallen onder de wettelijke verplichting volgens de Belastingdienst.

Met wie worden de persoonsgegevens gedeeld?
Een (deel) van deze gegevens kunnen worden verstrekt aan derden, maar alleen vanwege een deel van onze verwerking.

E-mails worden alleen geopend en verstuurd van en via de webmail van de hosting.
Voor het bijhouden van onze administratie en boekhouding maakt EUNOIA STUDIO gebruik van de diensten van Moneybird. Naam, adresgegevens en details met betrekking tot onze samenwerking en/of bestelling in de webshop worden hier gedeeld. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van facturen. De persoonsgegevens worden beschermd verzonden en opgeslagen. Moneybird is tot geheimhouding verplicht en zal uw gegevens vertrouwelijk behandelen. Moneybird gebruikt uw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden dan hierboven beschreven. Het account is tevens dubbelbeveiligd met een tweestapsverificatie.
De website maakt ook gebruik van Google Analytics (analytische cookies), voor de optimalisatie van de website. De IP-adressen zijn anoniem ingesteld.

Beveiligen van de persoonsgegevens
De beveiligingsmaatregelen die EUNOIA STUDIO heeft genomen zijn goed beveiligde wachtwoorden en twee-staps-verificaties. Wachtwoorden worden elk half jaar gewijzigd. De verwerkers waar EUNOIA STUDIO meewerkt zorgen voor hun eigen beveiligde omgeving.

Externe links
Op de website vind je ook externe links naar bijvoorbeeld andere websites, social media. Wanneer je op deze link klikt verlaat je de website of wordt er in een nieuw tabblad de pagina geopend. Deze externe websites zullen gebruik maken van bijvoorbeeld andere cookies. EUNOIA STUDIO is hier niet aansprakelijk voor en verwijst je daarvoor naar de privacyverklaring of cookieverklaring van de desbetreffende website.

De social media buttons zijn er om je zo gemakkelijk mogelijk in contact te laten komen en updates te volgen omtrent EUNOIA STUDIO. Elk social media kanaal heeft zijn eigen privacyverklaring die je vind op hun eigen website.

Bewaartermijn van de gegevens
Je gegevens zullen niet langer dan noodzakelijk worden bewaard. Deze termijnen gelden, tenzij er wettelijke verplichtingen zijn om de gegevens langer te bewaren en beschikbaar te houden.
E-mails zullen maximaal 3 jaar worden bewaard en daarna verwijderd uit de mailbox.
De persoonsgegevens die nodig zijn voor de overeenkomst en zullen 7 jaar worden bewaard (digitaal) en via het boekhoudprogramma dat gebruikt wordt, om aan de wettelijke verplichting te voldoen. Na 7 jaar zullen deze gegevens binnen één maand worden verwijderd.

Cookies
EUNOIA STUDIO maakt gebruik van cookies. We gebruiken cookies om content te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen efficiënter te maken. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina’s worden weergegeven.

De volgende cookies worden gebruikt:

  • Google Analytics: ‘_ga’ – deze worden 14 maanden bewaard en het IP-adres is anoniem.
  • Google Analytics: ‘_gat’ en ‘_gid’ – deze worden na elke sessie, wanneer jij de browser afsluit, weer verwijderd en het IP-adres is anoniem.
  • Pinterest: ‘_pinterest_cm’ – deze wordt 1 jaar bewaard.
  • CookieConsent/GDPR – deze wordt 1 jaar bewaard.
  • PHPSESSID – deze wordt na elke sessie, wanneer jij de browser afsluit, weer verwijderd.

Uitschakelen en verwijderen van cookies
Je kunt cookies uitschakelen en verwijderen via de browserinstellingen. Je vind dit bij de instellingen direct in je browser. Wanneer je het niet kan vinden, gebruik de ‘Help’ functie in je browser.

Rechten
Te allen tijde heb jij recht op inzage in je persoonsgegevens, maar ook de mogelijkheid om je persoonsgegevens te wijzigen of het wissen van je persoonsgegevens. Je kunt een schriftelijk verzoek indienen om deze gegevens in te zien of ze te wijzigen. Een schriftelijk verzoek kan je indienen door een e-mail te sturen naar design@eunoiastudio.com.

Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens te wissen, het recht op het beperken en bezwaar te maken tegen de verwerking ervan, het recht op het overdragen of overdraagbaar maken van jouw gegevens. Hiervoor kan je ook een schriftelijk verzoek indienen door een e-mail te sturen naar design@eunoiastudio.com.
Daarnaast heb je het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens wanneer je het niet eens.