Testimonials

Eunoia Studio | grafisch ontwerpstudio | branding | webdesign | ebook

Marcella Vermeer

Beyond Borders Design

“Ik ben ontzettend tevreden over jou initiatiefrijke manier van werken, je creatieve oplossingen/ideeën. Je hield mij continu op de hoogte van jou werkzaamheden en bij vragen van mijn kant, kreeg ik keer op keer een snelle reactie terug. Vol trots presenteer ik nu mijn website aan de wereld. Dank je wel 🙏🏼 voor alles! Eunoia Studio is absoluut een aanrader.”

“Ik ben ontzettend tevreden over jou initiatiefrijke manier van werken, je creatieve oplossingen/ideeën. Je hield mij continu op de hoogte van jou werkzaamheden en bij vragen van mijn kant, kreeg ik keer op keer een snelle reactie terug.”

Marcella Vermeer
Beyond Borders Design

Mariëlle Schiewold

Puursaam

“Binnen mijn bestaande bedrijf wilde ik het roer omgooien en bij mijn nieuwe bedrijfsnaam Puursaam hoorde ook een nieuw logo en een nieuwe huisstijl. Wat ik hiervoor ongeveer vaag in gedachten had, kon Angelina in vlotte en heldere stappen vertalen naar een concreet ontwerp. De communicatie was altijd snel en duidelijk. Ik ben ongelooflijk blij met het resultaat en ook mijn klanten vinden de nieuwe uitstraling mooi en professioneel.

Eunoia Studio werd me aangeraden door iemand die er goede ervaringen had en ik zal op mijn beurt ook iedereen met designwensen doorverwijzen naar Eunoia.”

Nicole Slager

studioniec

“De samenwerking met Angelina verloopt heel fijn en vlot! Haar communicatie is helder, ze kan snel schakelen, staat altijd open voor het geven van advies en geen vraag is teveel. Angelina wist in een zeer korte termijn mijn wensen (tot in detail) te vertalen naar een prachtige website! Ik ben er nog steeds heel blij mee en kan haar van harte aanbevelen!”

Vivianne van Bezeij

Interior People

“Laat ik beginnen met dat ik niet de meest makkelijke klant voor Angelina ben geweest… Twijfelen, toch weer anders, toch nog even wachten, etc. Maar mijn nieuwe website draait: www.interiorpeople.nl en daar ben ik heel erg gelukkig mee! Angelina blijft rustig, heeft veel geduld en heeft mij deskundig geadviseerd. Ik kan Angelina dan ook van harte aanbevelen. Nogmaals dank!!”

Judith Kranendonk

Psychologenpraktijk Kranendonk

“Ik ben heel tevreden over de professionele en betrokken begeleiding van Angelina. Ze heeft me van a tot z in het proces van het maken de website begeleid. Geen vraag was haar teveel en daarnaast reageerde ze altijd snel en adequaat. Ook het creatieve proces heb ik erg gewaardeerd. Ze heeft steeds goed begrepen wat ik bedoelde, zodat we door middel van een aantal aanpassingen/suggesties tot een mooi voor mij passend geheel konden komen. Ik zou haar aan iedereen aanbevelen!”

Denise Kortlever

The All-Day Kitchen

“De samenwerking met Angelina ging en gaat echt perfect. Ze denkt met je mee, heeft daarnaast nuttige eigen ideeën en is ontzettend precies en accuraat. Ik heb zelden meegemaakt dat iemand nét zo fanatiek als de klant voor het perfecte eindresultaat gaat en dat is echt ideaal werken. Ook nu nog staat ze me altijd supersnel bij met advies en hulp. Niks dan lof dus en ik kan Angelina van harte aanbevelen!”

“Ze denkt met je mee, heeft daarnaast nuttige eigen ideeën en is ontzettend precies en accuraat. Ik heb zelden meegemaakt dat iemand nét zo fanatiek als de klant voor het perfecte eindresultaat gaat.”

Denise Kortlever
The All-Day Kitchen

Sarah van Engeland

Szaar

“Wat ben ik blij met de fijne hulp van Angelina! Goede service, duidelijk contact, goede tips en prachtige opties. Hoe ik iets in mijn hoofd had, steeds weer veranderde of twijfelde.. Angelina dacht met me mee! Een paar jaar terug heb ik de website laten bouwen door Eunoia Studio, en pas geleden hebben we daar heel fijn een frisse wind door heen kunnen blazen! Ze maakt er echt wat moois van, een aanrader!”

Eunoia Studio | grafisch ontwerpstudio | branding | webdesign | ebook

Michelle Los

Lucky Match

“Yes! Ik ging starten met mijn eigen bedrijf Lucky Match.. Alleen ik kan totaal geen website bouwen, maar wel goed aangeven wat ik wil en mooi vind. Na een korte zoektocht kwam ik terecht bij Angelina. Met een aantal woorden en beelden wist zij precies mijn stijl en sfeer om te zetten in de juiste huisstijl. Hoe tof is het als je een idee hebt en zij maakt het plaatje compleet!? Voor de website hadden we veel contact. Het fijne is dat Angelina snel reageert en echt met je meedenkt. En als ik in de stress schiet omdat ik even niet weet hoe ik iets moet plaatsen op de website.. dan weet ik dat Angelina mij helpt!”

Lisse van de Groep

Van de Groep Vertalingen

“Ik ben ontzettend blij met de website die Angelina voor mij ontworpen heeft. Ze wist precies dát te maken waar ik naar op zoek was: een luchtige, lichte, vrolijke, unieke en toch professionele website. Ze heeft ontzettend goed geluisterd, zelf hele nuttige suggesties gedaan en ze is ongelooflijk creatief. Een echte aanrader!”

Marjoke de Heer

Keramiek Atelier Marjoke de Heer

“Mijn website was na 17 jaar trouwe dienst toe aan een vernieuwing en ik wilde niet alleen een website als visitekaartje maar ook een mooie webshop. Ik ben blij dat ik Eunoia Studio heb gevonden. Angelina heeft mij met een duidelijk aanbod, goede planning en een gestructureerd stappenplan door het hele proces van ontwerp en maken heen geloodst en een website/webshop op maat gemaakt waar ik helemaal in thuis voel! Ze is empatisch ingesteld, geeft ruimte, werkt accuraat en reageert snel en vaardig. Al met al heel fijn en ook heel blij met mijn nieuwe site en webshop! Dank je wel Angelina! En trouwens … ook fijn die strippenkaart waarmee ik je met van allerlei ‘wissewasjes’ mag blijven lastig vallen ;)”

Sanne Kerkvliet

Words That Matter

“Ik volgde Angelina al een tijdje op Insta. Vanwege haar rustige, minimalistische stijl qua branding sprak ze me erg aan. Toen ik iemand zocht voor de branding en bouw van m’n website Words that Matter wist ik dan ook direct dat ik bij haar moest zijn. De samenwerking met haar is echt een wisselwerking, zo fijn. Ze neemt echt de tijd voor je en denkt in het hele ontwerpproces en de bouw van je website met je mee over een look & feel die past bij jou en de je bedrijf. Angelina reageert snel op vragen, gaat voor perfectie en legt bovendien goed uit hoe je na oplevering gemakkelijk zelf met je website aan de slag kunt. Ik ben superblij met het eindresultaat en krijg veel positieve reacties over m’n logo, branding en site.”

“De samenwerking met haar is echt een wisselwerking, zo fijn. Ze neemt echt de tijd voor je en denkt in het hele ontwerpproces en de bouw van je website met je mee over een look & feel die past bij jou en de je bedrijf.”

Sanne Kerkvliet
Words That Matter

Eunoia Studio | Grafisch ontwerpstudio | Branding | Webdesign | Ebook

Babette Tasseron

Babette Schrijft / Babette Tasseron

“Angelina heeft mijn wensen perfect vertaald naar een overzichtelijke & toffe site. Ben super blij met het design, het sluit naadloos aan bij wat ik doe met mijn bedrijf, en wat ik wil uitstralen! Ook klanten geven terug dat ze mijn site duidelijk, mooi & professioneel vinden. Ook communiceert ze helder, en helpt mij nog steeds langs de zijlijn met kleine aanpassingen indien nodig. Harde werker, met fijne skills! Ik zou haar bij iedereen aanbevelen. Bedankt Angelina! <3”

Get in touch

Enthousiast geworden en zin om samen aan de slag te gaan?
Heb je vragen, wil je meer informatie of ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op en ik vertel je graag meer over de mogelijkheden!