Testimonials

The All-Day Kitchen
Denise Kortlever

“De samenwerking met Angelina ging en gaat echt perfect. Ze denkt met je mee, heeft daarnaast nuttige eigen ideeën en is ontzettend precies en accuraat. Ik heb zelden meegemaakt dat iemand nét zo fanatiek als de klant voor het perfecte eindresultaat gaat en dat is echt ideaal werken. Ook nu nog staat ze me altijd supersnel bij met advies en hulp. Niks dan lof dus en ik kan Angelina van harte aanbevelen!”

BEKIJK PROJECT

 

Lucky Match
Michelle Los

“Yes! Ik ging dit jaar starten met mijn eigen bedrijf Lucky Match.. Alleen ik kan totaal geen website bouwen, maar wel goed aangeven wat ik wil en mooi vind. Na een korte zoektocht kwam ik terecht bij Angelina. Met een aantal woorden en beelden wist zij precies mijn stijl en sfeer om te zetten in de juiste huisstijl. Hoe tof is het als je een idee hebt en zij maakt het plaatje compleet!? Voor de website hadden we veel contact. Het fijne is dat Angelina snel reageert en echt met je meedenkt. En als ik in de stress schiet omdat ik even niet weet hoe ik iets moet plaatsen op de website.. dan weet ik dat Angelina mij helpt!”

BEKIJK PROJECT

 

Sangita Voedingscoaching
Sangita Zwennis

“Angelina heeft mijn website, logo en huisstijl ontworpen en gemaakt. Toen ik haar vertelde wat ik wil uitstralen met mijn bedrijf, wist ze dit heel goed te vertalen. Het past precies bij mij! Angelina is heel creatief en ze heeft altijd goede oplossingen. Wanneer ik vragen heb, kan ik altijd bij haar terecht. Ze werkt netjes en snel. Het contact is persoonlijk en dat vind ik heel prettig. Kortom een fijne samenwerking!”

BEKIJK PROJECT

 

sara.anne studio
Sara Bartels

“Angelina heeft mij geholpen met het bouwen van de website voor sara-anne.nl. De samenwerking ging heel goed – ik let graag op de kleine details; maar voor Angelina is geen aanpassing te veel. Ze denkt met je mee, heeft een goede smaak en gaat voor het beste eindresultaat. Fijn! Ik ben heel blij met de website en kom graag, mocht het nodig zijn, weer bij je terug. Een echte aanrader!”

BEKIJK PROJECT