Sarah van Engeland

Szaar

“Wat ben ik blij met de fijne hulp van Angelina! Goede service, duidelijk contact, goede tips en prachtige opties. Hoe ik iets in mijn hoofd had, steeds weer veranderde of twijfelde.. Angelina dacht met me mee! Een paar jaar terug heb ik de website laten bouwen door Eunoia Studio, en pas geleden hebben we daar heel fijn een frisse wind door heen kunnen blazen! Ze maakt er echt wat moois van, een aanrader!”

Vivianne van Bezeij

Interior People

“Laat ik beginnen met dat ik niet de meest makkelijke klant voor Angelina ben geweest… Twijfelen, toch weer anders, toch nog even wachten, etc. Maar mijn nieuwe website draait: www.interiorpeople.nl en daar ben ik heel erg gelukkig mee! Angelina blijft rustig, heeft veel geduld en heeft mij deskundig geadviseerd. Ik kan Angelina dan ook van harte aanbevelen. Nogmaals dank!!”

Nicole Slager

studioniec

“De samenwerking met Angelina verloopt heel fijn en vlot! Haar communicatie is helder, ze kan snel schakelen, staat altijd open voor het geven van advies en geen vraag is teveel. Angelina wist in een zeer korte termijn mijn wensen (tot in detail) te vertalen naar een prachtige website! Ik ben er nog steeds heel blij mee en kan haar van harte aanbevelen!”

Denise Kortlever

The All-Day Kitchen

“De samenwerking met Angelina ging en gaat echt perfect. Ze denkt met je mee, heeft daarnaast nuttige eigen ideeën en is ontzettend precies en accuraat. Ik heb zelden meegemaakt dat iemand nét zo fanatiek als de klant voor het perfecte eindresultaat gaat en dat is echt ideaal werken. Ook nu nog staat ze me altijd supersnel bij met advies en hulp. Niks dan lof dus en ik kan Angelina van harte aanbevelen!”

Michelle Los

Lucky Match

“Yes! Ik ging dit jaar starten met mijn eigen bedrijf Lucky Match.. Alleen ik kan totaal geen website bouwen, maar wel goed aangeven wat ik wil en mooi vind. Na een korte zoektocht kwam ik terecht bij Angelina. Met een aantal woorden en beelden wist zij precies mijn stijl en sfeer om te zetten in de juiste huisstijl. Hoe tof is het als je een idee hebt en zij maakt het plaatje compleet!? Voor de website hadden we veel contact. Het fijne is dat Angelina snel reageert en echt met je meedenkt. En als ik in de stress schiet omdat ik even niet weet hoe ik iets moet plaatsen op de website.. dan weet ik dat Angelina mij helpt!”

Babette Tasseron

Babette Schrijft / Babette Tasseron

“Angelina heeft mijn wensen perfect vertaald naar een overzichtelijke & toffe site. Ben super blij met het design, het sluit naadloos aan bij wat ik doe met mijn bedrijf, en wat ik wil uitstralen! Ook klanten geven terug dat ze mijn site duidelijk, mooi & professioneel vinden. Ook communiceert ze helder, en helpt mij nog steeds langs de zijlijn met kleine aanpassingen indien nodig. Harde werker, met fijne skills! Ik zou haar bij iedereen aanbevelen. Bedankt Angelina! <3”

Sara Bartels

sara.anne studio

“Angelina heeft mij geholpen met het bouwen van de website voor sara-anne.nl. De samenwerking ging heel goed – ik let graag op de kleine details; maar voor Angelina is geen aanpassing te veel. Ze denkt met je mee, heeft een goede smaak en gaat voor het beste eindresultaat. Fijn! Ik ben heel blij met de website en kom graag, mocht het nodig zijn, weer bij je terug. Een echte aanrader!”

Judith Kranendonk

Psychologenpraktijk Kranendonk

“Ik ben heel tevreden over de professionele en betrokken begeleiding van Angelina. Ze heeft me van a tot z in het proces van het maken de website begeleid. Geen vraag was haar teveel en daarnaast reageerde ze altijd snel en adequaat. Ook het creatieve proces heb ik erg gewaardeerd. Ze heeft steeds goed begrepen wat ik bedoelde, zodat we door middel van een aantal aanpassingen/suggesties tot een mooi voor mij passend geheel konden komen. Ik zou haar aan iedereen aanbevelen!”

Anniek Andringa

Glow of Beauty

“Dankjewel voor het creëren van dit mooie website design. Ik ben hartstikke blij met het resultaat: een stuk volwassener en klassieker webdesign. Dank ook voor je geduld in dit proces. Het was fijn om met je te werken. Ook je bereikbaarheid en snelle reacties waren erg fijn.”

Lisse van de Groep

Van de Groep Vertalingen

“Ik ben ontzettend blij met de website die Angelina voor mij ontworpen heeft. Ze wist precies dát te maken waar ik naar op zoek was: een luchtige, lichte, vrolijke, unieke en toch professionele website. Ze heeft ontzettend goed geluisterd, zelf hele nuttige suggesties gedaan en ze is ongelooflijk creatief. Een echte aanrader!”

Michelle Coops

Be a Brand Rebel

“What a blessing she is! Angelina is zonder twijfel mijn go-to person als ik ideeën heb voor mijn online visuele presentatie. Ze combineert kennis van vormgeving met technologie, en dat heeft bij mij tot dusver in een supertoffe website (twee zelfs) geleid, maar ook een e-book, visitekaartjes, en huisstijl. Boven alles vind ik haar vooral een heel fijn mens: altijd bereid om mee te denken, flexibel, zachtaardig… heel blij met haar!”

Yvonne Rossou

Mijn Stille Baby

“Net mijn nieuwe logo ontvangen en ben er echt super blij mee. Angelina weet op basis van een paar aanwijzingen op het gebied van je eigen smaak iets heel moois en persoonlijks te creëren. Waarbij er zeker nog ruimte is om feedback te geven op de ontwerpen mocht je dat willen. Ik heb een aantal jaren geleden al eerder gebruik gemaakt van de diensten van Eunoia Studio en ik ben blij dat ik nu weer voor haar gekozen heb.
Super bedankt Angelina en tot de volgende keer.”

Lilian Prins

ietsmethaar

“Ik heb mijn website laten opzetten door Eunoia Studio en ben er vanaf dag 1 super blij mee. Angelina heeft heel goed aangevoeld wat ik voor ogen had en heeft zo mijn bedrijfsvisie weten om te toveren tot een werkend online platform.

Waar mijn bedrijf blijft groeien, zo ontwikkelt de website mee. Nieuwe content die online geplaatst wordt, vernieuwde huisstijl kleuren of toch een iets andere lay-out. Bijna net zo snel als dat ik het bedenk en op de mail zet, zo snel heeft Angelina de website al weer voor mij omgetoverd. De online strippenkaart werkt hiervoor fantastisch. Zodra ik zelf niet begrijp hoe ik iets aanpas, of wanneer er content vooruit ingepland kan worden, dan kan ik bij Eunoia Studio aankloppen. De communicatie is helder, ze werkt ongelofelijk snel en denkt graag mee.”

Mariëlle Schiewold

Puursaam

“Binnen mijn bestaande bedrijf wilde ik het roer omgooien en bij mijn nieuwe bedrijfsnaam Puursaam hoorde ook een nieuw logo en een nieuwe huisstijl. Wat ik hiervoor ongeveer vaag in gedachten had, kon Angelina in vlotte en heldere stappen vertalen naar een concreet ontwerp. De communicatie was altijd snel en duidelijk. Ik ben ongelooflijk blij met het resultaat en ook mijn klanten vinden de nieuwe uitstraling mooi en professioneel.

Eunoia Studio werd me aangeraden door iemand die er goede ervaringen had en ik zal op mijn beurt ook iedereen met designwensen doorverwijzen naar Eunoia.”

Get in touch

Enthousiast geworden en zin om samen aan de slag te gaan?
Heb je vragen, wil je meer informatie of ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op en ik vertel je graag meer over de mogelijkheden!