Testimonials

Denise Kortlever

The All-Day Kitchen

“De samenwerking met Angelina ging en gaat echt perfect. Ze denkt met je mee, heeft daarnaast nuttige eigen ideeën en is ontzettend precies en accuraat. Ik heb zelden meegemaakt dat iemand nét zo fanatiek als de klant voor het perfecte eindresultaat gaat en dat is echt ideaal werken. Ook nu nog staat ze me altijd supersnel bij met advies en hulp. Niks dan lof dus en ik kan Angelina van harte aanbevelen!”

BEKIJK PROJECT

Michelle Los

Lucky Match

“Yes! Ik ging dit jaar starten met mijn eigen bedrijf Lucky Match.. Alleen ik kan totaal geen website bouwen, maar wel goed aangeven wat ik wil en mooi vind. Na een korte zoektocht kwam ik terecht bij Angelina. Met een aantal woorden en beelden wist zij precies mijn stijl en sfeer om te zetten in de juiste huisstijl. Hoe tof is het als je een idee hebt en zij maakt het plaatje compleet!? Voor de website hadden we veel contact. Het fijne is dat Angelina snel reageert en echt met je meedenkt. En als ik in de stress schiet omdat ik even niet weet hoe ik iets moet plaatsen op de website.. dan weet ik dat Angelina mij helpt!”

BEKIJK PROJECT

Babette van den Berg

Babette Schrijft

“Angelina heeft mijn wensen perfect vertaald naar een overzichtelijke & toffe site. Ben super blij met het design, het sluit naadloos aan bij wat ik doe met mijn bedrijf, en wat ik wil uitstralen! Ook klanten geven terug dat ze mijn site duidelijk, mooi & professioneel vinden. Ook communiceert ze helder, en helpt mij nog steeds langs de zijlijn met kleine aanpassingen indien nodig. Harde werker, met fijne skills! Ik zou haar bij iedereen aanbevelen. Bedankt Angelina! <3

BEKIJK PROJECT

Sara Bartels

sara.anne studio

“Angelina heeft mij geholpen met het bouwen van de website voor sara-anne.nl. De samenwerking ging heel goed – ik let graag op de kleine details; maar voor Angelina is geen aanpassing te veel. Ze denkt met je mee, heeft een goede smaak en gaat voor het beste eindresultaat. Fijn! Ik ben heel blij met de website en kom graag, mocht het nodig zijn, weer bij je terug. Een echte aanrader!”

BEKIJK PROJECT

Judith Kranendonk

Psychologenpraktijk Kranendonk

“Ik ben heel tevreden over de professionele en betrokken begeleiding van Angelina. Ze heeft me van a tot z in het proces van het maken de website begeleid. Geen vraag was haar teveel en daarnaast reageerde ze altijd snel en adequaat. Ook het creatieve proces heb ik erg gewaardeerd. Ze heeft steeds goed begrepen wat ik bedoelde, zodat we door middel van een aantal aanpassingen/suggesties tot een mooi voor mij passend geheel konden komen. Ik zou haar aan iedereen aanbevelen!”

BEKIJK PROJECT

Judith Bergman

Momently Videografie

“Wat ben ik enorm blij dat ik bij Angelina terecht ben gekomen! Ze is een ontzettend snelle, harde werker en maakt zulke gave dingen. Juist bij datgene waar ik hulp bij nodig had, heeft zij enorm veel betekend: een nieuwe, professionele website die past bij de ontwikkelingen van mijn bedrijf.

Dat is haar zó goed gelukt en het is tegelijkertijd ook heel erg persoonlijk gebleven, op een manier die dichtbij mij staat. Het voelde echt als een samenwerking. En daarin kon ik mijn ideeën delen en Angelina dacht in alle stappen met me mee. Hoewel ik superblij ben dat mijn site nu af is, vind ik het ergens jammer dat het samenwerken daarmee voor het grootste gedeelte erop zit. ;-) Want daar heb ik erg van genoten! Maar ik weet zeker dat als ik weer iets nodig heb op dit vlak, ik bij haar moet zijn. Echt een topper en heel goed in wat ze doet.”

BEKIJK PROJECT

Lisse van de Groep

Van de Groep Vertalingen

“Ik ben ontzettend blij met de website die Angelina voor mij ontworpen heeft. Ze wist precies dát te maken waar ik naar op zoek was: een luchtige, lichte, vrolijke, unieke en toch professionele website. Ze heeft ontzettend goed geluisterd, zelf hele nuttige suggesties gedaan en ze is ongelooflijk creatief. Een echte aanrader!”

BEKIJK PROJECT

Lilian Prins

ietsmethaar

“Ik heb mijn website laten opzetten door Eunoia Studio en ben er vanaf dag 1 super blij mee. Angelina heeft heel goed aangevoeld wat ik voor ogen had en heeft zo mijn bedrijfsvisie weten om te toveren tot een werkend online platform.
Waar mijn bedrijf blijft groeien, zo ontwikkelt de website mee. Nieuwe content die online geplaatst wordt, vernieuwde huisstijl kleuren of toch een iets andere lay-out. Bijna net zo snel als dat ik het bedenk en op de mail zet, zo snel heeft Angelina de website al weer voor mij omgetoverd.
De online strippenkaart werkt hiervoor fantastisch. Zodra ik zelf niet begrijp hoe ik iets aanpas, of wanneer er content vooruit ingepland kan worden, dan kan ik bij Eunoia Studio aankloppen.
De communicatie is helder, ze werkt ongelofelijk snel en denkt graag mee.”

BEKIJK PROJECT