Testimonials

Wat klanten zeggen

Dave en Wendy wagenaar

Studio ILLUVIA

“Beeldschoon, overzichtelijk, rustig, opvallend door de eenvoud en ontzettend mooi. Dat zijn maar een paar reacties die wij op onze website hebben mogen ontvangen. Angelina heeft onze verwachting overtroffen door mooie beelden te combineren met een bijzonder special effect en het op de juiste manier aanzetten van onze tekst. Daarmee is onze website echt uniek geworden. De samenwerking was ontzettend fijn, Angelina communiceert helder en en met weinig woorden heeft Angelina onze vraag omgezet in beeld. De website valt op door de eenvoud en rust en straalt uit wie wij zijn en wat we willen.Ook een ander project vertrouwen wij Angelina toe en kijken nu al uit naar het ongetwijfeld geweldige resultaat!”

Marije Hoof

Praktijk Marije Hoof

“Ik worstelde met het feit dat ik voor mijn praktijk graag een logo ontwerp en website wou hebben. Toen ik de website van Angelina zag sprak de stijl mij gelijk aan. We zijn begonnen met het logo ontwerp. Toen we onze ideeën bij elkaar brachten wist Angelina hier iets prachtigs van te maken! Ik vind het zo ontzettend bijzonder dat Angelina een weerspiegeling van mij weet te ontwerpen wat precies bij mij past. Zonder elkaar reallife te hebben gezien. Het contact voelde persoonlijk en vertrouwd.”

“Ik vind het zo ontzettend bijzonder dat Angelina een weerspiegeling van mij weet te ontwerpen wat precies bij mij past. Zonder elkaar reallife te hebben gezien. Het contact voelde persoonlijk en vertrouwd.”

Marije Hoof
Praktijk Marije Hoof

WordPress website | Webshop | Webdesign | Website Design | Eunoia Studio

Stephanie Gouma

Bubbels Kindercoaching

“Ik wilde een mooie website voor mijn coachingpraktijk. Ik wilde dat het fris, maar toch ook vrolijk zou zijn. In het verleden heb ik met jou heb gewerkt en toen ik dacht over een website, dacht ik gelijk aan jou! Ik wist wat je kon en volg je al heel lang op instagram, dus wist dat het de stijl was waar ik van houd. Daarnaast ben je zo meedenkend! Je bent heel relaxed en gewoon ook super aardig. Hele fijne communicatie. Je gaf mij de tijd en de ruimte om te besluiten welk ontwerp ik mooi vond. Het feit dat je zo ontspannen bent en dat ik mij dus nooit opgejaagd heb gevoeld in het maken van beslissingen. Mijn logo en de website is nog mooier geworden dan ik had kunnen bedenken!”

“Angelina in een paar woorden: heldere communicatie, gedetailleerd, inlevingsvermogen, stijlvol. Met ander woorden, een echte aanrader!”

Annegrit Schuurmans
Met Annegrit

Annegrit Schuurmans

Met Annegrit

“De afstand tussen het hoge Noorden en de Achterhoek stelt niets voor. Dat komt niet alleen door de geavanceerde mogelijkheden. De snelheid waarmee Angelina alle vragen via e-mail beantwoordt, verwondert mij iedere keer weer. Snel en super fijn!

Al hebben we elkaar nooit in levende lijve ontmoet, toch kent Angelina je. De passende kleurstelling en de opmaak van de website spreekt tot de verbeelding, zoals ook blijkt uit de vele positieve ontvangen reacties. ‘Wat een overzichtelijke website’, ‘smaakvol’, ‘helemaal af en helemaal Annegrit’, ‘past precies bij jou’ en ‘straalt warmte en rust uit’. Precies dat heb ik in mijn vak nodig.

Angelina in een paar woorden: heldere communicatie, gedetailleerd, inlevingsvermogen, stijlvol. Met ander woorden, een echte aanrader!”

Merel Kosters

MerelKosters.nl

“Angelina heeft mijn logo, website, blog en webshop ontworpen en ik had er niet blijer mee kunnen zijn! Ik had zelf al wel een aardig idee van hoe het er allemaal uit moest komen te zien, maar Angelina heeft dat tot in detail uitgewerkt. Daarbij kwam ze zelf met goede suggesties ter verbetering en heeft ze me ook van tips en adviezen over randzaken voorzien. Angelina is ten slotte goed bereikbaar, is altijd bereid tot overleg of een extra correctie en voert de werkzaamheden snel uit. Het was al met al een hele prettige samenwerking met een geweldig eindresultaat!”

Mariëlle Schiewold

Puursaam

“Binnen mijn bestaande bedrijf wilde ik het roer omgooien en bij mijn nieuwe bedrijfsnaam Puursaam hoorde ook een nieuw logo en een nieuwe huisstijl. Wat ik hiervoor ongeveer vaag in gedachten had, kon Angelina in vlotte en heldere stappen vertalen naar een concreet ontwerp. De communicatie was altijd snel en duidelijk. Ik ben ongelooflijk blij met het resultaat en ook mijn klanten vinden de nieuwe uitstraling mooi en professioneel.

Eunoia Studio werd me aangeraden door iemand die er goede ervaringen had en ik zal op mijn beurt ook iedereen met designwensen doorverwijzen naar Eunoia.”

“Ik ben ontzettend tevreden over jou initiatiefrijke manier van werken, je creatieve oplossingen/ideeën. Je hield mij continu op de hoogte van jou werkzaamheden en bij vragen van mijn kant, kreeg ik keer op keer een snelle reactie terug.”

Marcella Vermeer
Beyond Borders Design

Marcella Vermeer

Beyond Borders Design

“Ik ben ontzettend tevreden over jou initiatiefrijke manier van werken, je creatieve oplossingen/ideeën. Je hield mij continu op de hoogte van jou werkzaamheden en bij vragen van mijn kant, kreeg ik keer op keer een snelle reactie terug. Vol trots presenteer ik nu mijn website aan de wereld. Dank je wel 🙏🏼 voor alles! Eunoia Studio is absoluut een aanrader.”

Eunoia Studio | Grafisch ontwerpstudio | Branding | Webdesign | E-book

Hester Plat

Verder met Lef

“De samenwerking met Angelina is ontzettend fijn! Angelina heeft mij geholpen met mijn branding, logo ontwerp, ebook, website en instagramtemplates, eigenlijk het hele pakket. En ik ben zo blij dat ik deze keuze tijdens onze samenwerking maakte. Angelina wist elke keer weer mijn gevoel, ideeën, en de uitstraling van mijn bedrijf om te toveren in een prachtig ontwerp. Dit doet ze door haar fijne manier van communiceren, denkt graag mee en reageert snel. Het resultaat sluit helemaal aan bij wie ik ben en wat ik wil uitstralen naar mijn klanten toe. Ik ben er ontzettend blij mee en trots op.”

Lisse van de Groep

Hondengedragscoach Lisse van de Groep

“Ik wilde een online academie waarin ik online cursussen in kan verkopen, maar wist zelf niet hoe ik dit moest maken. Omdat je al 2x zo’n mooie website voor me gemaakt dat ik geen enkele twijfel had om weer voor jou te kiezen. Je bent heel goed bereikbaar, altijd bereid om even ergens mee te helpen en je bent snel in je werk. En het allerbelangrijkste: alles ziet er altijd prachtig uit! Ik vind het ten eerste gewoon heel fijn dat je super goed bent in wat je doet. Maar wat ik echt heel fijn vind aan samenwerken met jou, is dat je super goed meedenkt, dat je heel snel reageert en dat je gewoon heel erg betrokken bent bij het hele proces. Je denkt echt mee en dat maakt de academie nog beter geworden is dan ik zelf van tevoren had uitgedacht.”

Marjoke de Heer

Keramiek Atelier Marjoke de Heer

“Mijn website was na 17 jaar trouwe dienst toe aan een vernieuwing en ik wilde niet alleen een website als visitekaartje maar ook een mooie webshop. Ik ben blij dat ik Eunoia Studio heb gevonden. Angelina heeft mij met een duidelijk aanbod, goede planning en een gestructureerd stappenplan door het hele proces van ontwerp en maken heen geloodst en een website/webshop op maat gemaakt waar ik helemaal in thuis voel! Ze is empatisch ingesteld, geeft ruimte, werkt accuraat en reageert snel en vaardig. Al met al heel fijn en ook heel blij met mijn nieuwe site en webshop! Dank je wel Angelina! En trouwens … ook fijn die strippenkaart waarmee ik je met van allerlei ‘wissewasjes’ mag blijven lastig vallen ;)”

Sanne Kerkvliet

Words That Matter

“Toen ik iemand zocht voor de branding en bouw van m’n website Words that Matter wist ik dan ook direct dat ik bij haar moest zijn. De samenwerking met haar is echt een wisselwerking, zo fijn. Ze neemt echt de tijd voor je en denkt in het hele ontwerpproces en de bouw van je website met je mee over een look & feel die past bij jou en de je bedrijf. Angelina reageert snel op vragen, gaat door totdat het klopt en legt bovendien goed uit hoe je na oplevering gemakkelijk zelf met je website aan de slag kunt. Ik ben superblij met het eindresultaat en krijg veel positieve reacties over m’n logo, branding en site.”

“De samenwerking met haar is echt een wisselwerking, zo fijn. Ze neemt echt de tijd voor je en denkt in het hele ontwerpproces en de bouw van je website met je mee over een look & feel die past bij jou en de je bedrijf.”

Sanne Kerkvliet
Words That Matter

Eunoia Studio | Grafisch ontwerpstudio | Branding | Webdesign | E-book

Elena Mariska Jauregui

Cosmic Light Center

“Ik ben ontzettend blij en dankbaar voor de samenwerking met Angelina/Eunoia Studio. Ze heeft me zó goed geholpen de website tot een prachtig resultaat te brengen. Angelina reageert super snel en luistert goed naar je feedback. Ook heeft ze heel veel geduld en denkt ze goed met je mee, door de inbreng van eigen creatieve ideeën.”

Get in touch

Enthousiast geworden en zin om samen aan de slag te gaan?
Heb je vragen, wil je meer informatie of ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op en ik vertel je graag meer over de mogelijkheden!