Mooie woorden

Testimonials

Branding + Website

Nicolette de Heer

“Ik vond het geweldig om met je samen te werken! Je denkt mee, bent heel liefdevol en geduldig. Je hebt passie voor wat je doet en dat zie ik terug in de inzet en betrokkenheid die je toont. Ons contact verliep heel prettig en je voelde goed aan wat belangrijk voor mij was. Je wist m’n wensen samen te brengen tot een mooi en passend ontwerp voor m’n branding en website die qua look and feel helemaal past bij mij en m’n praktijk! Ik ben zo blij en trots op het resultaat! Je maximale inzet en bereidheid om alles samen te brengen tot een mooie en passende website en branding. Je pakt ook lekker door en daar houd ik wel van. Super bedankt lieve Angelina.”

“Ik vind het zo ontzettend bijzonder dat Angelina een weerspiegeling van mij weet te ontwerpen wat precies bij mij past. Zonder elkaar reallife te hebben gezien. Het contact voelde persoonlijk en vertrouwd.”

- Praktijk Marije Hoof
Branding + Website

Mirande de Bunje

“Vanaf het eerste moment dat ik Angelina sprak voelde het goed. Ze heeft niet veel woorden nodig om te begrijpen wat je bedoelt. Ik heb de samenwerking als heel fijn ervaren. Ze is snel, denkt met je mee en komt ook als je daarom vraagt met goed advies. Ook als je veranderingen wilt doorvoeren pak Angelina dit heel snel en professioneel op. Wat bij mij nogal eens gebeurt omdat ik heel erg zoekende ben geweest hoe ik het nou precies wilde. Maar uiteindelijk voelt Angelina dit goed aan en heeft mij ook daarin begeleid. Ik vind haar een absolute aanrader.
Ik ben heel blij met de website, ook al zullen er nog vele veranderingen volgen. En die zal Angelina met veel geduld en liefde voor je doen!”

Branding + Website

Wat rouw betreft

“Ik wilde een mooie, professionele en passende website en was jouw werk al vaker tegengekomen en het sprak me erg aan. Al het contact dat ik (ook eerder) met je heb gehad verliep prettig en je was heel duidelijk in je aanbod, mogelijkheden en kosten. Dat vond ik belangrijk. De samenwerking ervaarde ik als een constructieve, open en prettige samenwerking. Je flexibiliteit en de keuzemogelijkheid die je creëert met daarin een duidelijke stip op de horizon.”

Branding + Website

Courage Betekent

“Er ontstond een prachtige samenwerking. Voor de website en branding was het heel fijn werken met Angelina. Met mijn bedrijf werk ik ook visueel. Dan is het spannend of het matcht, maar we hebben elkaar aangevuld en versterkt. Om mijn verhaal in webteksten te gieten, blokkeerde ik soms met schrijven. Door de begeleiding van Sanne voelde ik meer vrijheid en kwamen de woorden bijna als vanzelf op papier. Ze zorgde dat alles op de juiste plek kwam en een mooi geheel vormde. Hun expertise en ervaring voelde als een steun in de rug. Ik hoefde het niet alleen te doen. Hierdoor was het lichter. Ze stonden voor me klaar om het beste uit mezelf te halen en dit vol plezier te laten zien aan de buitenwereld.”

Branding + Website

Freelennse

“Jaren geleden ontdekte ik Angelina en was ik al meteen enthousiast over haar stijl. Ik schakelde haar toen in om mijn eerste website te bouwen en dit deed ze fantastisch. Inmiddels groeiden mijn bedrijf en ik en was het tijd voor een nieuwe, grotere, passende jas. Geen moment getwijfeld natuurlijk, dus wederom Angelina gevraagd of zij dit voor me wilde doen.

Ik geef meteen toe: ik ben niet de makkelijkste klant. Maar Angelina gaat daar zo goed mee om! Haar ontwerp was, net als de eerste keer, in één keer raak. Ze denkt goed met je mee, communiceert snel en helder, pakt meteen op wat je vraagt (en ik vroeg nogal wat) en je voelt je bij haar nooit te veel. Sterker nog, je voelt dat ze met plezier aan je website werkt en dat maakt het nog leuker dan dat het al is. Aangezien ik alles zelf wilde kunnen aanpassen, zodat ik met een nieuwe dienst of een nieuw product zo snel mogelijk live kan gaan, kreeg ik van Angelina ook nog eens een boel duidelijke instructievideo’s.

Heel blij met deze samenwerking: de creativiteit, het luisteren, de snelheid, de duidelijkheid, de flexibiliteit en Angelina als persoon. Altijd goed bereikbaar, ook een enorm voordeel. En niet alleen ik ben heel blij met mijn nieuwe website — mijn klanten ook! Da’s natuurlijk waar je het uiteindelijk voor doet: een gebruiksvriendelijke website die meer verkopen oplevert. Ik besteed het bouwen en ontwerpen van mijn website echt met een gerust hart uit aan Angelina en dat is me zo ontzettend veel waard.”

Website

Studio ILLUVIA

“Beeldschoon, overzichtelijk, rustig, opvallend door de eenvoud en ontzettend mooi. Dat zijn maar een paar reacties die wij op onze website hebben mogen ontvangen. Angelina heeft onze verwachting overtroffen door mooie beelden te combineren met een bijzonder special effect en het op de juiste manier aanzetten van onze tekst. Daarmee is onze website echt uniek geworden. De samenwerking was ontzettend fijn, Angelina communiceert helder en en met weinig woorden heeft Angelina onze vraag omgezet in beeld. De website valt op door de eenvoud en rust en straalt uit wie wij zijn en wat we willen.Ook een ander project vertrouwen wij Angelina toe en kijken nu al uit naar het ongetwijfeld geweldige resultaat!”

Branding + Website

Maud Jonkhout

“Ik wilde heel graag een website voor mijn bedrijf, en ik had zelf al een beetje zitten vogelen in WordPress, maar het resultaat was zachtjes gezegd best bedroevend en leidde voor mij tot veel frustratie. Dus besloot ik iemand in te schakelen die er veel verstand van heeft en wiens stijl ik mooi vind. En dat was Angelina!

Je pakketten zijn helder en compleet, dus ik wist vooraf precies waar ik aan toe was. Tijdens onze samenwerking dacht je continu mee, en waren je voorstellen helemaal raak. Ik krijg nog regelmatig veel complimenten over de huisstijl en het logo dat je voor me hebt gemaakt! Het meest waardevol vond ik je talent, intuïtie, gedegenheid, kennis in combinatie met je vriendelijkheid en duidelijke communicatie.”

Branding + Website

Met Annegrit

“De afstand tussen het hoge Noorden en de Achterhoek stelt niets voor. Dat komt niet alleen door de geavanceerde mogelijkheden. De snelheid waarmee Angelina alle vragen via e-mail beantwoordt, verwondert mij iedere keer weer. Snel en super fijn!

Al hebben we elkaar nooit in levende lijve ontmoet, toch kent Angelina je. De passende kleurstelling en de opmaak van de website spreekt tot de verbeelding, zoals ook blijkt uit de vele positieve ontvangen reacties. ‘Wat een overzichtelijke website’, ‘smaakvol’, ‘helemaal af en helemaal Annegrit’, ‘past precies bij jou’ en ‘straalt warmte en rust uit’. Precies dat heb ik in mijn vak nodig.

Angelina in een paar woorden: heldere communicatie, gedetailleerd, inlevingsvermogen, stijlvol. Met ander woorden, een echte aanrader!”

Branding + Website

MerelKosters.nl

“Angelina heeft mijn logo, website, blog en webshop ontworpen en ik had er niet blijer mee kunnen zijn! Ik had zelf al wel een aardig idee van hoe het er allemaal uit moest komen te zien, maar Angelina heeft dat tot in detail uitgewerkt. Daarbij kwam ze zelf met goede suggesties ter verbetering en heeft ze me ook van tips en adviezen over randzaken voorzien. Angelina is ten slotte goed bereikbaar, is altijd bereid tot overleg of een extra correctie en voert de werkzaamheden snel uit. Het was al met al een hele prettige samenwerking met een geweldig eindresultaat!”

Branding + Website

Genieten op Wielen

“Angelina is een kei in haar vak en beschikt over enorme expertise in haar vakgebied. Ze is creatief, denkt met je mee en kan goed de vertaalslag maken van ideeën naar concrete concepten. Ze is bovendien heel oplossingsgericht en reageert altijd erg snel. Haar benadering is persoonlijk en warm en dat maakt het heel fijn om met haar samen te werken. Kortom, een aanrader!”

“Angelina in een paar woorden: heldere communicatie, gedetailleerd, inlevingsvermogen, stijlvol. Met ander woorden, een echte aanrader!”

- Met Annegrit
Branding + Website

Praktijk Marije Hoof

“Ik worstelde met het feit dat ik voor mijn praktijk graag een logo ontwerp en website wou hebben. Toen ik de website van Angelina zag sprak de stijl mij gelijk aan. We zijn begonnen met het logo ontwerp. Toen we onze ideeën bij elkaar brachten wist Angelina hier iets prachtigs van te maken! Ik vind het zo ontzettend bijzonder dat Angelina een weerspiegeling van mij weet te ontwerpen wat precies bij mij past. Zonder elkaar reallife te hebben gezien. Het contact voelde persoonlijk en vertrouwd.”

Webshop

Keramiek Atelier Marjoke de Heer

“Mijn website was na 17 jaar trouwe dienst toe aan een vernieuwing en ik wilde niet alleen een website als visitekaartje maar ook een mooie webshop. Ik ben blij dat ik Eunoia Studio heb gevonden. Angelina heeft mij met een duidelijk aanbod, goede planning en een gestructureerd stappenplan door het hele proces van ontwerp en maken heen geloodst en een website/webshop op maat gemaakt waar ik helemaal in thuis voel! Ze is empatisch ingesteld, geeft ruimte, werkt accuraat en reageert snel en vaardig. Al met al heel fijn en ook heel blij met mijn nieuwe site en webshop! Dank je wel Angelina! En trouwens … ook fijn die strippenkaart waarmee ik je met van allerlei ‘wissewasjes’ mag blijven lastig vallen ;)”

Branding + Website

Verder met Lef

“De samenwerking met Angelina is ontzettend fijn! Angelina heeft mij geholpen met mijn branding, logo ontwerp, ebook, website en instagramtemplates, eigenlijk het hele pakket. En ik ben zo blij dat ik deze keuze tijdens onze samenwerking maakte. Angelina wist elke keer weer mijn gevoel, ideeën, en de uitstraling van mijn bedrijf om te toveren in een prachtig ontwerp. Dit doet ze door haar fijne manier van communiceren, denkt graag mee en reageert snel. Het resultaat sluit helemaal aan bij wie ik ben en wat ik wil uitstralen naar mijn klanten toe. Ik ben er ontzettend blij mee en trots op.”

“De samenwerking met haar is echt een wisselwerking, zo fijn. Ze neemt echt de tijd voor je en denkt in het hele ontwerpproces en de bouw van je website met je mee over een look & feel die past bij jou en de je bedrijf.”

- Words That Matter
Branding + Website + Online leeromgeving

Hondengedragscoach Lisse van de Groep

“Ik wilde een online academie waarin ik online cursussen in kan verkopen, maar wist zelf niet hoe ik dit moest maken. Omdat je al 2x zo’n mooie website voor me gemaakt dat ik geen enkele twijfel had om weer voor jou te kiezen. Je bent heel goed bereikbaar, altijd bereid om even ergens mee te helpen en je bent snel in je werk. En het allerbelangrijkste: alles ziet er altijd prachtig uit! Ik vind het ten eerste gewoon heel fijn dat je super goed bent in wat je doet. Maar wat ik echt heel fijn vind aan samenwerken met jou, is dat je super goed meedenkt, dat je heel snel reageert en dat je gewoon heel erg betrokken bent bij het hele proces. Je denkt echt mee en dat maakt de academie nog beter geworden is dan ik zelf van tevoren had uitgedacht.”

Branding + Website

IK STA coaching & meer

“Het ontwikkelen van een bedrijfslogo ging zo natuurlijk en gemakkelijk. Je voelde het als het ware gewoon aan wat bij mij paste. De beschrijvingen die ik gaf t.a.v. mijn bedrijf en de wensen werden heel goed opgepakt, waarbij de uitstraling van de website en de wensen precies op de juiste manier werden vormgegeven. Onze samenwerking ervaarde ik als erg plezierig, (hele) snelle reacties, erg vriendelijk, meedenkend en meevoelend.”

Branding + Website

Words That Matter

“Toen ik iemand zocht voor de branding en bouw van m’n website Words that Matter wist ik dan ook direct dat ik bij haar moest zijn. De samenwerking met haar is echt een wisselwerking, zo fijn. Ze neemt echt de tijd voor je en denkt in het hele ontwerpproces en de bouw van je website met je mee over een look & feel die past bij jou en de je bedrijf. Angelina reageert snel op vragen, gaat door totdat het klopt en legt bovendien goed uit hoe je na oplevering gemakkelijk zelf met je website aan de slag kunt. Ik ben superblij met het eindresultaat en krijg veel positieve reacties over m’n logo, branding en site.”

“Ze heeft niet veel woorden nodig om te begrijpen wat je bedoelt. Ik heb de samenwerking als heel fijn ervaren. Ze is snel, denkt met je mee en komt ook met goed advies.”

- Miranda de Bunje
Website

Cosmic Light Center

“Ik ben ontzettend blij en dankbaar voor de samenwerking met Angelina/Eunoia Studio. Ze heeft me zó goed geholpen de website tot een prachtig resultaat te brengen. Angelina reageert super snel en luistert goed naar je feedback. Ook heeft ze heel veel geduld en denkt ze goed met je mee, door de inbreng van eigen creatieve ideeën.”

Branding + Website

Puursaam

“Binnen mijn bestaande bedrijf wilde ik het roer omgooien en bij mijn nieuwe bedrijfsnaam Puursaam hoorde ook een nieuw logo en een nieuwe huisstijl. Wat ik hiervoor ongeveer vaag in gedachten had, kon Angelina in vlotte en heldere stappen vertalen naar een concreet ontwerp. De communicatie was altijd snel en duidelijk. Ik ben ongelooflijk blij met het resultaat en ook mijn klanten vinden de nieuwe uitstraling mooi en professioneel.

Eunoia Studio werd me aangeraden door iemand die er goede ervaringen had en ik zal op mijn beurt ook iedereen met designwensen doorverwijzen naar Eunoia.”

Branding + Website

Bubbels Kindercoaching

“Ik wilde een mooie website voor mijn coachingpraktijk. Ik wilde dat het fris, maar toch ook vrolijk zou zijn. In het verleden heb ik met jou heb gewerkt en toen ik dacht over een website, dacht ik gelijk aan jou! Ik wist wat je kon en volg je al heel lang op instagram, dus wist dat het de stijl was waar ik van houd. Daarnaast ben je zo meedenkend! Je bent heel relaxed en gewoon ook super aardig. Hele fijne communicatie. Je gaf mij de tijd en de ruimte om te besluiten welk ontwerp ik mooi vond. Het feit dat je zo ontspannen bent en dat ik mij dus nooit opgejaagd heb gevoeld in het maken van beslissingen. Mijn logo en de website is nog mooier geworden dan ik had kunnen bedenken!”

Let's make something beautiful together

Enthousiast geworden en zin om samen aan de slag te gaan?
Heb je vragen, wil je meer informatie of ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op en ik vertel je graag meer over de mogelijkheden!

Toelichting

Hieronder een korte uitleg hoe ik mijn testimonials ontvang.

Natuurlijk deel ik alleen echte testimonials van klanten. Meestal wordt hier gebruik gemaakt van typeform waarmee ik mijn klanten een aantal vragen stel over onze samenwerking. Deze wordt samengevoegd tot 1 verhaal en soms maakt een klant hier geen gebruik van en schrijft zelf een review.

Plaatsing en selectie van testimonials
Deze reviews worden bij het betreffende project gaat geplaatst en op deze pagina pagina ‘Testimonials’. Op de homepagina en de dienst pagina’s deel ik een selectie hiervan. Gelukkig ontvang ik geen negatieve reviews, maar mocht dit gebeuren dan neem ik uiteraard eerst contact op met diegene om de klacht te bespreken.

Op vrijwillige basis
Uiteraard zijn alle reviews op vrijwillige basis en zal er nooit een vergoeding of iets dergelijks tegenover staan.