Testimonials

Wat klanten zeggen

Merel Kosters

MerelKosters.nl

“Angelina heeft mijn logo, website, blog en webshop ontworpen en ik had er niet blijer mee kunnen zijn! Ik had zelf al wel een aardig idee van hoe het er allemaal uit moest komen te zien, maar Angelina heeft dat tot in detail uitgewerkt. Daarbij kwam ze zelf met goede suggesties ter verbetering en heeft ze me ook van tips en adviezen over randzaken voorzien. Angelina is ten slotte goed bereikbaar, is altijd bereid tot overleg of een extra correctie en voert de werkzaamheden snel uit. Het was al met al een hele prettige samenwerking met een geweldig eindresultaat!”

WordPress website | Webshop | Webdesign | Website Design | Eunoia Studio

Annegrit Schuurmans

Met Annegrit

“De afstand tussen het hoge Noorden en de Achterhoek stelt niets voor. Dat komt niet alleen door de geavanceerde mogelijkheden. De snelheid waarmee Angelina alle vragen via e-mail beantwoordt, verwondert mij iedere keer weer. Snel en super fijn!

Al hebben we elkaar nooit in levende lijve ontmoet, toch kent Angelina je. De passende kleurstelling en de opmaak van de website spreekt tot de verbeelding, zoals ook blijkt uit de vele positieve ontvangen reacties. ‘Wat een overzichtelijke website’, ‘smaakvol’, ‘helemaal af en helemaal Annegrit’, ‘past precies bij jou’ en ‘straalt warmte en rust uit’. Precies dat heb ik in mijn vak nodig.

Angelina in een paar woorden: heldere communicatie, gedetailleerd, inlevingsvermogen, stijlvol. Met ander woorden, een echte aanrader!”

“Angelina in een paar woorden: heldere communicatie, gedetailleerd, inlevingsvermogen, stijlvol. Met ander woorden, een echte aanrader!”

Annegrit Schuurmans
Met Annegrit

Mariëlle Schiewold

Puursaam

“Binnen mijn bestaande bedrijf wilde ik het roer omgooien en bij mijn nieuwe bedrijfsnaam Puursaam hoorde ook een nieuw logo en een nieuwe huisstijl. Wat ik hiervoor ongeveer vaag in gedachten had, kon Angelina in vlotte en heldere stappen vertalen naar een concreet ontwerp. De communicatie was altijd snel en duidelijk. Ik ben ongelooflijk blij met het resultaat en ook mijn klanten vinden de nieuwe uitstraling mooi en professioneel.

Eunoia Studio werd me aangeraden door iemand die er goede ervaringen had en ik zal op mijn beurt ook iedereen met designwensen doorverwijzen naar Eunoia.”

Elsbeth Brockhoff

Zwanger in Beeld

“Ik werk zelf niet dagelijks met WordPress. Ik heb enkele jaren terug zelf een WordPress site gebouwd en weet hoeveel tijd en moeite dit mij zou gaan kosten, door het gebrek aan kennis en ervaring. Jouw werk en stijl sprak mij direct heel erg aan. Mijn wensen (zoals opgenomen in de briefing) voor de site zijn super goed verwerkt. Je reageerde altijd heel snel op mijn mails, met vragen en wensen. En ondanks dat we elkaar niet in het echt hebben ontmoet, werkte deze “digitale” samenwerking echt super fijn!”

Judith Kranendonk

Psychologenpraktijk Kranendonk

“Ik ben heel tevreden over de professionele en betrokken begeleiding van Angelina. Ze heeft me van a tot z in het proces van het maken de website begeleid. Geen vraag was haar teveel en daarnaast reageerde ze altijd snel en adequaat. Ook het creatieve proces heb ik erg gewaardeerd. Ze heeft steeds goed begrepen wat ik bedoelde, zodat we door middel van een aantal aanpassingen/suggesties tot een mooi voor mij passend geheel konden komen. Ik zou haar aan iedereen aanbevelen!”

“Ik ben ontzettend tevreden over jou initiatiefrijke manier van werken, je creatieve oplossingen/ideeën. Je hield mij continu op de hoogte van jou werkzaamheden en bij vragen van mijn kant, kreeg ik keer op keer een snelle reactie terug.”

Marcella Vermeer
Beyond Borders Design

Marcella Vermeer

Beyond Borders Design

“Ik ben ontzettend tevreden over jou initiatiefrijke manier van werken, je creatieve oplossingen/ideeën. Je hield mij continu op de hoogte van jou werkzaamheden en bij vragen van mijn kant, kreeg ik keer op keer een snelle reactie terug. Vol trots presenteer ik nu mijn website aan de wereld. Dank je wel 🙏🏼 voor alles! Eunoia Studio is absoluut een aanrader.”

Eunoia Studio | Grafisch ontwerpstudio | Branding | Webdesign | E-book

Nicole Slager

studioniec

“De samenwerking met Angelina verloopt heel fijn en vlot! Haar communicatie is helder, ze kan snel schakelen, staat altijd open voor het geven van advies en geen vraag is teveel. Angelina wist in een zeer korte termijn mijn wensen (tot in detail) te vertalen naar een prachtige website! Ik ben er nog steeds heel blij mee en kan haar van harte aanbevelen!”

Lisse van de Groep

Van de Groep Vertalingen

“Ik ben ontzettend blij met de website die Angelina voor mij ontworpen heeft. Ze wist precies dát te maken waar ik naar op zoek was: een luchtige, lichte, vrolijke, unieke en toch professionele website. Ze heeft ontzettend goed geluisterd, zelf hele nuttige suggesties gedaan en ze is ongelooflijk creatief. Een echte aanrader!”

Marjoke de Heer

Keramiek Atelier Marjoke de Heer

“Mijn website was na 17 jaar trouwe dienst toe aan een vernieuwing en ik wilde niet alleen een website als visitekaartje maar ook een mooie webshop. Ik ben blij dat ik Eunoia Studio heb gevonden. Angelina heeft mij met een duidelijk aanbod, goede planning en een gestructureerd stappenplan door het hele proces van ontwerp en maken heen geloodst en een website/webshop op maat gemaakt waar ik helemaal in thuis voel! Ze is empatisch ingesteld, geeft ruimte, werkt accuraat en reageert snel en vaardig. Al met al heel fijn en ook heel blij met mijn nieuwe site en webshop! Dank je wel Angelina! En trouwens … ook fijn die strippenkaart waarmee ik je met van allerlei ‘wissewasjes’ mag blijven lastig vallen ;)”

Sanne Kerkvliet

Words That Matter

“Toen ik iemand zocht voor de branding en bouw van m’n website Words that Matter wist ik dan ook direct dat ik bij haar moest zijn. De samenwerking met haar is echt een wisselwerking, zo fijn. Ze neemt echt de tijd voor je en denkt in het hele ontwerpproces en de bouw van je website met je mee over een look & feel die past bij jou en de je bedrijf. Angelina reageert snel op vragen, gaat door totdat het klopt en legt bovendien goed uit hoe je na oplevering gemakkelijk zelf met je website aan de slag kunt. Ik ben superblij met het eindresultaat en krijg veel positieve reacties over m’n logo, branding en site.”

“De samenwerking met haar is echt een wisselwerking, zo fijn. Ze neemt echt de tijd voor je en denkt in het hele ontwerpproces en de bouw van je website met je mee over een look & feel die past bij jou en de je bedrijf.”

Sanne Kerkvliet
Words That Matter

Eunoia Studio | Grafisch ontwerpstudio | Branding | Webdesign | E-book

Elena Mariska Jauregui

Cosmic Light Center

“Ik ben ontzettend blij en dankbaar voor de samenwerking met Angelina/Eunoia Studio. Ze heeft me zó goed geholpen de website tot een prachtig resultaat te brengen. Angelina reageert super snel en luistert goed naar je feedback. Ook heeft ze heel veel geduld en denkt ze goed met je mee, door de inbreng van eigen creatieve ideeën.”

Get in touch

Enthousiast geworden en zin om samen aan de slag te gaan?
Heb je vragen, wil je meer informatie of ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op en ik vertel je graag meer over de mogelijkheden!