Let's create something magical together

Dat je hier bent gekomen betekent dat jij er klaar voor bent om de volgende stap te nemen, jouw grote dromen en ideeën tot leven te brengen met design. Yay, ik ben er voor jou! Of je nu aan het begin staat van jouw ondernemersreis of precies jouw plannen weet te vertellen. Ik help jou om de verbinding te maken tussen jou en jouw bedrijf.

Heb je nog vragen, bijvoorbeeld een ander idee? Stuur dan gerust een e-mail
en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Open voor boekingen vanaf maart 2023

Angelina Catharina | Eunoia Studio

Eunoia Studio
Angelina Catharina
E-mail: design@eunoiastudio.com
KvK: 59901772

Ma t/m vr: 9.00 tot 17.00 uur

FAQ

Ik werk alleen met WordPress. Websites en webshops ontwerp en ontwikkel ik volledig met Elementor Page Builder of het WordPress thema Astra Pro. Voor webshops wordt de plugin WooCommerce gebruikt. Dit is een plugin speciaal voor het ontwikkelen van webshops. voor online leeromgevingen werk ik alleen met LearnDash.

Belangrijk: een thema werkt alleen wanneer WordPress.ORG is geïnstalleerd op je webhosting (een ‘Self-Hosted WordPress site). Een thema werkt niet met WordPress.COM (bijvoorbeeld: naam.wordpress.com) omdat je hier geen thema’s kunt uploaden. Heb je twijfels? Neem dan contact met mij op.

Ik werk met verschillende pakketten. Op de pagina’s branding, websites en mini brand + web vind je de vanaf prijzen. Neem contact op via het contactformulier en binnen 24 uur stuur ik jou de juiste pakketten toe. Je weet precies waar je aan toe bent, wat je kan verwachten. Het is volledig vrijblijvend dus je zit uiteraard nergens aan vast. Een persoonlijk voorstel is ook mogelijk.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW tenzij anders vermeldt. De prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen.

Een branding pakket duurt ongeveer 3 tot 4 weken, een website pakket tussen de 3 tot 6 weken, een webshop tussen de 4 tot 8 weken. Het is per project verschillend omdat het volledig afhankelijk van het soort project, de grootte van een project, maar ook hoe snel de communicatie verloopt.

Tip: lever je content (de teksten en beeldmateriaal) direct wanneer we gaan starten met het project? Des te sneller het kan gaan!

Bij de pakketten staat precies wat ik van jou nodig heb, zo krijg je onder andere een werkboek die je kan invullen en terugstuurt. Lever ook indien mogelijk content (tekst en beeldmateriaal) aan met de rest van de opgevraagde informatie. Zo kunnen we snel en goed van start!

Hulp nodig bij teksten of beeldmateriaal?
Ik heb een fijne adressenbestand met geweldige fotografen en tekstschrijvers. Heb je bijvoorbeeld geen foto’s maar zou je wel eigen beeldmateriaal willen gebruiken? Of wil je de teksten uit handen geven of laten herschrijven? Geef het gerust aan dan overleggen we de mogelijkheden.

Websites en webshops zijn exclusief domeinnaam, webhosting/hostingkosten. Dit verloopt niet via mij maar ik kan je wel adviseren en ondersteunen. Websites op maat worden uitgebreid met een licentie voor Elementor Pro (eerste jaar gratis).

Een website is volledig uit te breiden met bijvoorbeeld een online leeromgeving, extra uitbreidingen voor je webshop, boeking- of reserveringsplugins. Sommige zijn gratis, maar voor de meest uitgebreide zullen licentie (eenmalige of jaarlijkse) kosten bij komen voor de plugin die hiervoor nodig is. Alles wordt uiteraard van tevoren met je gecommuniceerd en niet eerder aangeschaft dan dat jij akkoord geeft. Samen kijken we naar de mogelijkheden.

Van maandag tot vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur. Support kan al binnen 24 uur worden beantwoord, zelfs in het weekend of op feestdagen – wanneer heel dringend.