Eunoia Studio | grafisch ontwerpstudio | branding | webdesign

Let's create magic!

Ben jij er klaar voor om de volgende stap te nemen, jouw grote dromen en ideeën tot leven te brengen met design? Ja? Dan ben ik er voor jou! Of je nu aan het begin staat van jouw ondernemersreis of al jouw plannen hebt uitgestippeld. Ik help jou om de verbinding te maken in design.

Heb je vragen of een ander (project)idee? Stuur dan gerust een e-mail, en ik neem uiterlijk binnen 48 uur contact met je op!

Angelina | Eunoia Studio | Grafisch ontwerpstudio

Open voor nieuwe projecten vanaf mei 2024

Angelina | Eunoia Studio | Grafisch ontwerpstudio

Eunoia Studio
design@eunoiastudio.com
KvK: 59901772
BTW: NL002205408B26

Veelgestelde vragen

Ik werk alleen met WordPress. Websites en webshops ontwerp en maak ik volledig op maat met Elementor Page Builder. Voor webshops gebruik ik WooCommerce. Dit is een plugin speciaal voor het ontwikkelen van webshops. Voor online leeromgevingen werk ik met LearnDash.

Belangrijk: een thema werkt alleen wanneer WordPress.ORG is geïnstalleerd op je webhosting (een ‘Self-Hosted WordPress site). Een thema werkt niet met WordPress.COM (bijvoorbeeld: naam.wordpress.com) omdat je hier geen thema’s kunt uploaden. Heb je twijfels? Neem dan contact met mij op.

Ik werk met verschillende pakketten. Op de pagina’s Branding, Webdesign en Mini Brand + Web vind je de vanaf prijzen. Neem contact op via het contactformulier en binnen 48 uur stuur ik jou de juiste pakketten toe.

De pakketten zorgen dat je precies weet waar je aan toe bent en wat je kan verwachten. Uiteraard kan een pakket ook naar wens aangepast/uitgebreid worden. Ik bied pakketten aan die toegankelijk zijn voor de (startende) ondernemers om te helpen in jouw groei want iedereen verdient een mooie en goede start met zijn bedrijf.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW tenzij anders vermeldt. De prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen.

Ruim gerekend: een branding pakket duurt ongeveer 3 tot 4 weken, een website pakket tussen de 3 tot 6 weken, een webshop tussen de 4 tot 8 weken. Het is per project verschillend omdat het volledig afhankelijk van het soort project, de grootte van een project, maar ook hoe snel de communicatie verloopt.

Tip: lever je content (de teksten en beeldmateriaal) direct wanneer we gaan starten met het project? Des te sneller het kan gaan!

Bij de pakketten staat precies wat ik van jou nodig heb, zo krijg je onder andere een werkboek die je kan invullen en terugstuurt. Lever ook indien mogelijk content (tekst en beeldmateriaal) aan met de rest van de opgevraagde informatie. Zo kunnen we snel en goed van start!

Hulp nodig bij teksten of beeldmateriaal?
Ik heb een fijne adressenbestand met geweldige fotografen en tekstschrijvers. Heb je bijvoorbeeld geen foto’s maar zou je wel eigen beeldmateriaal willen gebruiken? Of wil je de teksten uit handen geven of laten herschrijven? Geef het gerust aan dan overleggen we de mogelijkheden.

Websites en webshops zijn exclusief domeinnaam, webhosting/hostingkosten. Dit verloopt niet via mij maar ik kan je wel adviseren en ondersteunen. Websites op maat worden uitgebreid met een licentie voor Elementor Pro (eerste jaar gratis).

Een website is volledig uit te breiden met bijvoorbeeld een online leeromgeving, extra uitbreidingen voor je webshop, boeking- of reserveringsplugins. Sommige zijn gratis, maar voor de meest uitgebreide zullen licentie (eenmalige of jaarlijkse) kosten bij komen voor de plugin die hiervoor nodig is. Alles wordt uiteraard van tevoren met je gecommuniceerd en niet eerder aangeschaft dan dat jij akkoord geeft. Samen kijken we naar de mogelijkheden.