Brand design

Brand design is de verzamelnaam voor de (online) branding die naast een webdesign ook bestaat uit bijvoorbeeld een logo-ontwerp, social media pakket, media.

Een mooi en duidelijk logo die gelijk laat zien wie jij bent en waar je voor staat. Of je nu gaat beginnen of een rebranding wilt, alles is mogelijk.

Naast een logo-ontwerp is het ook mogelijk om je brand design uit te breiden met (online) promotiemateriaal. Hiernaast staat een kort overzicht van wat de mogelijkheden zijn.

Mocht je naar iets op zoek zijn wat hier niet staat beschreven, aarzel dan niet om alsnog contact op te nemen. Dit is een korte beschrijving van wat ik zoal doe, maar ik sta ook open voor nieuwe projecten!

Eunoia Studio | grafisch ontwerpstudio

Diensten

  • logo & huisstijl
  • header ontwerp
  • eBook design
  • drukwerk (online)
    bijvoorbeeld: social media pakket, media kit
  • drukwerk (offline)
    bijvoorbeeld: visitekaartjes, flyers, posters
Webdesign

Webdesign

Ik help je graag met het ontwerpen en ontwikkelen van een mooi webdesign die ook gebruiksvriendelijk is. Zowel voor jou als de bezoeker. Of het nu gaat om een website met je diensten, een informatieve website, webshop of blog.

Klik hier om verder te lezen

Brand design

Brand design

Je bent momenteel op deze pagina.

eBook design

eBook design

Eigenlijk een boek maar dan zonder de moeilijke keuzes als hardcover, softcover of bijvoorbeeld welk papiersoort. Een eBook vervangt zeker geen gedrukte boeken, maar heeft wel extra mogelijkheden.

Klik hier om verder te lezen

Enthousiast geworden? Mail mij zodat we samen kunnen kijken wat ik voor jou kan betekenen.