Favoriete tools

Get the most out of your business

In de afgelopen jaren heb ik een flink aantal tools mogen gebruiken en daarvan zijn er een aantal die absoluut bij mijn favorieten horen en deze deel ik dan ook graag met jou. Deze tools gebruik ik (bijna) dagelijks.
Zo is dat natuurlijk WordPress waar ik deze en alle websites mee maak, gebruik ik Trello voor mijn planning en to-do’s en Mollie voor het mogelijk maken om in de webshop en mijn facturen met iDeal te betalen.

Hieronder staan nog drietal tools die ik vaak gebruik. Als je klikt op buttons wordt je naar de website doorgestuurd, wanneer je verder gaat tot aankoop ontvang ik hier een kleine vergoeding voor (daar merk jij uiteraard helemaal niets van).

Favoriete tools | Eunoia Studio

Moyo Studio

Met Moyo Studio maak jij in een handomdraai professionele mockups of breidt je jouw beeldbank uit met mooie stock beelden voor je website of social media.

Favoriete tools | Eunoia Studio

Elementor

Mijn all-time favorite en waar ik alle websites mee ontwikkel is Elementor Pro.ย  Een ‘live editing’ waarmee je veranderingen gelijk ziet รฉn je hebt geen technische kennis nodig!

Favoriete tools | Eunoia Studio

Moneybird

Hekel aan deย  boekhouding? Met Moneybird niet meer! Het is zo makkelijk in gebruik, duidelijk en via deze link kan jij het niet 60 maar 120 dagen gratis proberen.