Mijn favoriete tools

Get the most out of your business

In de afgelopen jaren heb ik een flink aantal tools mogen gebruiken en daarvan zijn er een aantal die absoluut bij mijn favorieten horen en deze deel ik dan ook graag met jou. Deze tools gebruik ik (bijna) dagelijks. Zo is dat natuurlijk WordPress waar ik deze en alle websites mee maak.

Hieronder staan nog aantal tools die ik vaak gebruik. Als je klikt op buttons wordt je naar de website doorgestuurd, wanneer je verder gaat tot aankoop ontvang ik hier bij een aantal links een kleine vergoeding voor (daar merk jij uiteraard helemaal niets van).

Favoriete tools | Eunoia Studio

Elementor

Mijn all-time favorite en waar ik alle websites mee ontwikkel is Elementor Pro.  Een ‘live editing’ waarmee je veranderingen gelijk ziet én je hebt geen technische kennis nodig!

Favoriete tools | Eunoia Studio

MailBlue

MailBlue is een e-mailmarketing software die gebruik maakt van ActiveCampaign. Een fijne manier om nieuwsbrieven te versturen en automatiseringen te maken.

Favoriete tools | Eunoia Studio

Moneybird

Hekel aan de  boekhouding? Met Moneybird niet meer! Het is zo makkelijk in gebruik, duidelijk en via deze link kan jij het niet 60 maar 120 dagen gratis proberen.

Favoriete tools | Eunoia Studio

Trello

Elke dag start en eindig ik de dag met Trello. Hierin heb ik verschillende borden zo hou ik mijn weekplanning hier bij, maak ik een overzicht van lopende en komende projecten en mijn ideeën. Ik gebruik de gratis versie.

Favoriete tools | Eunoia Studio

Toggl Track

Je uren registreren is niet alleen voor de boekhouding, voor de belasting maar ook voor jezelf. Zie hoe lang je met een project bezig bent, hoeveel tijd je kwijt bent aan je eigen bedrijf. Ik gebruik de gratis versie.

Favoriete tools | Eunoia Studio

Planoly

Het kan ontzettend handig zijn om je Instagram posts in te plannen, maar ook wanneer je wilt kijken welke beelden goed bij elkaar passen om zo een mooie eenheid te creëren. Planoly is duidelijk, en mijn favoriet.