Lisse van de Groep

Webdesign: Hondengedragscoach Lisse van de Groep | Eunoia Studio

Online leeromgeving

Webdesign: Hondengedragscoach Lisse van de Groep | Eunoia Studio
Project
Oplevering
Klant over onze samenwerking:
“Ik wilde een online academie waarin ik online cursussen in kan verkopen, maar wist zelf niet hoe ik dit moest maken. Omdat je al 2x zo’n mooie website voor me gemaakt dat ik geen enkele twijfel had om weer voor jou te kiezen. Je bent heel goed bereikbaar, altijd bereid om even ergens mee te helpen en je bent snel in je werk. En het allerbelangrijkste: alles ziet er altijd prachtig uit! Ik vind het ten eerste gewoon heel fijn dat je super goed bent in wat je doet. Maar wat ik echt heel fijn vind aan samenwerken met jou, is dat je super goed meedenkt, dat je heel snel reageert en dat je gewoon heel erg betrokken bent bij het hele proces. Je denkt echt mee en dat maakt de academie nog beter geworden is dan ik zelf van tevoren had uitgedacht.”