Project

Zwanger in Beeld

Webdesign: Zwanger in Beeld | Eunoia Studio
Branding: Zwanger in Beeld | Eunoia Studio
Branding: Zwanger in Beeld | Eunoia Studio
Branding: Zwanger in Beeld | Eunoia Studio
Webdesign: Zwanger in Beeld | Eunoia Studio
Webdesign: Zwanger in Beeld | Eunoia Studio
Webdesign: Zwanger in Beeld | Eunoia Studio

Testimonial

โ€œIk werk zelf niet dagelijks met WordPress. Ik heb enkele jaren terug zelf een WordPress site gebouwd en weet hoeveel tijd en moeite dit mij zou gaan kosten, door het gebrek aan kennis en ervaring. Jouw werk en stijl sprak mij direct heel erg aan. Mijn wensen (zoals opgenomen in de briefing) voor de site zijn super goed verwerkt. Je reageerde altijd heel snel op mijn mails, met vragen en wensen. En ondanks dat we elkaar niet in het echt hebben ontmoet, werkte deze "digitale" samenwerking echt super fijn!โ€