Project

Words That Matter

Webdesign: Words That Matter | Eunoia Studio
Branding: Words That Matter | Eunoia Studio
Webdesign: Words That Matter | Eunoia Studio

Testimonial

“Ik volgde Angelina al een tijdje op Insta. Vanwege haar rustige, minimalistische stijl qua branding sprak ze me erg aan. Toen ik iemand zocht voor de branding en bouw van m’n website Words that Matter wist ik dan ook direct dat ik bij haar moest zijn. De samenwerking met haar is echt een wisselwerking, zo fijn. Ze neemt echt de tijd voor je en denkt in het hele ontwerpproces en de bouw van je website met je mee over een look & feel die past bij jou en de je bedrijf. Angelina reageert snel op vragen, gaat voor perfectie en legt bovendien goed uit hoe je na oplevering gemakkelijk zelf met je website aan de slag kunt. Ik ben superblij met het eindresultaat en krijg veel positieve reacties over m’n logo, branding en site.”