Webdesign

Ik help je naast een brand design graag met het ontwerpen en ontwikkelen van een mooi webdesign die ook gebruiksvriendelijk is. Zowel voor jou als de bezoeker. Of het nu gaat om een website met je diensten, een informatieve website, webshop of blog. Om je hierbij goed te kunnen helpen, hoor ik graag wat je maakt en wat je doet en laat mij meenemen in je enthousiasme zodat ik op basis van deze punten het ontwerpproces kan starten. Hiernaast staat een kort overzicht van wat de mogelijkheden zijn.

Webshops worden gemaakt met WordPress en WooCommerce of via Mijnwebwinkel. Voor WooCommerce vergt wel enige kennis, ik kan je een beetje wegwijs maken en helpen met producten te plaatsen maar helaas niet het hele proces doorlopen.

Mocht je naar iets op zoek zijn wat hier niet staat beschreven, aarzel dan niet om alsnog contact op te nemen. Dit is een korte beschrijving van wat ik zoal doe, maar ik sta ook open voor nieuwe projecten!

Webdesign | Eunoia Studio

Diensten

  • website – WordPress
  • webshop – WordPress / WooCommerce
  • blog – WordPress
  • webshop – Mijnwebwinkel
  • ondersteuning installatie WordPress
  • advies & ondersteuning
Webdesign

Webdesign

Je bent momenteel op deze pagina.

Brand design

Brand design

Brand design is de verzamelnaam voor de (online) branding die naast een webdesign ook bestaat uit bijvoorbeeld een logo-ontwerp, social media pakket, media.

Klik hier om verder te lezen

eBook design

eBook design

Eigenlijk een boek maar dan zonder de moeilijke keuzes als hardcover, softcover of bijvoorbeeld welk papiersoort. Een eBook vervangt zeker geen gedrukte boeken, maar heeft wel extra mogelijkheden.

Klik hier om verder te lezen

Enthousiast geworden? Mail mij zodat we samen kunnen kijken wat ik voor jou kan betekenen.