Webdesign: Foodtrendwatcher - Denise Kortlever | Eunoia Studio

Website op maat

Je website is 24/7 zichtbaar voor iedereen en daarom wil je dat het jouw (potentiële) klanten aantrekt. Een website of webshop die volledig op maat is gebouwd, passend bij jou en jouw onderneming. Die een geweldige eerste indruk achterlaat en ervoor zorgt dat de bezoeker van begin tot het eind wordt meegenomen in jouw verhaal en aanbod. Ik besteed tijd en aandacht om alles kloppend te maken voor een consistente beleving met dat beetje extra.

Eunoia Studio | grafisch ontwerpstudio | branding | webdesign

Herken je dit?

Pakketten

vanaf €1099 (excl. btw)

Wat kan je verwachten?

Hierboven staat een selectie van waar een websitepakket uit bestaat. Je betaalt altijd in minimaal 2 termijnen. Een pakket kan ook volledig worden uitgebreid naar wens.

Mis je iets of wil je een offerte op maat? Neem dan contact met mij op! Ben je benieuwd naar de pakketten, vraag ze dan vrijblijvend aan.

Mooie woorden

Misschien is dit wel iets voor jou...

Met het Mini Brand + Web pakket pakken we het gelijk goed aan met een branding en website op maat. We bouwen een krachtig fundament om jouw onderneming te laten bloeien. Of je nu starter bent of toe bent aan een rebranding met dit pakket zetten we een ijzersterke branding neer en bouw ik een website op maat waarbij de branding vloeiend in elkaar overlopen voor een consistente beleving.