MetDanique

Webdesign: MetDanique | Eunoia Studio Webdesign: MetDanique | Eunoia Studio Webdesign: MetDanique | Eunoia Studio Webdesign: MetDanique | Eunoia Studio Webdesign: MetDanique | Eunoia Studio


MetDanique
Danique Koldenhof

Opdracht: ontwerp + ontwikkeling van de website
Beschrijving: Danique wilde graag een nieuwe website die goed aansluit en haar stijl weergeeft. Een plek om haar portfolio te laten zien en een plek voor haar lifestyleblog. Het is een rustige strakke website geworden met 3 hoofdkleuren. Het was belangrijk dat de kleuren van de moodboards voor interieuradvies centraal staan en de foto’s die ze gebruikt op haar blog.

BEZOEK METDANIQUE

Testimonial
MetDanique

“Al een langere tijd zat ik te twijfelen of ik mijn blog nu toch echt om wilde zetten naar een professionelere en overzichtelijkere website. Hoe meer projecten ik van Angelina voorbij zat komen hoe meer het begon te kriebelen. Een website die bij mij paste, mijn stijl (waarvan ik zelf nog niet zo goed wist wat dat was) uit zou stralen en bij mijn werk als interieurstyliste.

Zelf had ik niet verwacht dat ik echt een eigen stijl zou hebben maar toen Angelina de mijne toestuurde zag ik het eigenlijk direct, hoe leuk is dat! Het persoonlijke en informele mailcontact zorgde voor een fijne en ook nog eens een gezellige samenwerking! Ze voegde al mijn chaotische hersenspinsels bij elkaar, ontwierp er zelf ook nog eens hele toffe bij en creëerde mijn website! Onwijs blij dat ik er toch voor ben gegaan en nog blijer met het feit dat ik dit samen met Angelina aan heb gewerkt. Lieve Angelina, onwijs bedankt voor het leuke contact, al je goede ideeën en natuurlijk de uitvoering! Liefs”