Project

Freelennse

Webdesign: Freelennse | Eunoia Studio
Webdesign: Freelennse | Eunoia Studio
Webdesign: Freelennse | Eunoia Studio

Testimonial

“Jaren geleden ontdekte ik Angelina en was ik al meteen enthousiast over haar stijl. Ik schakelde haar toen in om mijn eerste website te bouwen en dit deed ze fantastisch. Inmiddels groeiden mijn bedrijf en ik en was het tijd voor een nieuwe, grotere, passende jas. Geen moment getwijfeld natuurlijk, dus wederom Angelina gevraagd of zij dit voor me wilde doen.

Ik geef meteen toe: ik ben niet de makkelijkste klant. Maar Angelina gaat daar zo goed mee om! Haar ontwerp was, net als de eerste keer, in één keer raak. Ze denkt goed met je mee, communiceert snel en helder, pakt meteen op wat je vraagt (en ik vroeg nogal wat) en je voelt je bij haar nooit te veel. Sterker nog, je voelt dat ze met plezier aan je website werkt en dat maakt het nog leuker dan dat het al is. Aangezien ik alles zelf wilde kunnen aanpassen, zodat ik met een nieuwe dienst of een nieuw product zo snel mogelijk live kan gaan, kreeg ik van Angelina ook nog eens een boel duidelijke instructievideo's.

Heel blij met deze samenwerking: de creativiteit, het luisteren, de snelheid, de duidelijkheid, de flexibiliteit en Angelina als persoon. Altijd goed bereikbaar, ook een enorm voordeel. En niet alleen ik ben heel blij met mijn nieuwe website — mijn klanten ook! Da's natuurlijk waar je het uiteindelijk voor doet: een gebruiksvriendelijke website die meer verkopen oplevert. Ik besteed het bouwen en ontwerpen van mijn website echt met een gerust hart uit aan Angelina en dat is me zo ontzettend veel waard.”