Freebie: Kalender 2017

Freebie: Kalender 2017 | Eunoia Studio

Op mijn blog Peek Inside deelde ik vaker freebies, maar sinds ik juli/augustus had ik niet meer die behoefte. Peek Inside is steeds meer een food- & lifestyleblog geworden waar ik mijn passies deel voor lekker eten en fotografie. Dé perfecte combinatie wat mij betreft. ;-) En zo nu en dan leuke lifestyle artikelen zoals reviews, styling opdrachten etcetera. Hartstikke leuk en precies waar mijn blog over hoort te gaan. Het voelde dan ook niet echt lekker om nog freebies te delen.

Maar op Instagram en Facebook kreeg ik de vraag of ik nog wel voor het nieuwe jaar een nieuwe kalender ging maken. Ik had er eerlijk gezegd niet meer aan gedacht, maar gelukkig had ik vorig jaar al ideetjes klaar liggen en daar ben ik mee verder gegaan. Uiteindelijk was het toch weer superleuk om te doen en ben ik weer blij met het resultaat! De kalender is vanaf nu te downloaden en wie weet zal ik op deze blog zo nu en dan meer freebies delen. ;-)

Nieuw dit jaar op de kalender: alle feestdagen in Nederland én alle (school)vakanties.

Ik wens jullie bij deze ook alvast een gelukkig nieuwjaar!

 

Klik hier om de kalender te downloaden

En mocht je een foto plaatsen op Instagram, hartstikke leuk natuurlijk, laat je het dan even weten? Tag mij @eunoiastudio en gebruik #eunoiastudio.

 


Alle wallpapers zijn gratis te downloaden en te gebruiken. Alle freebies op deze website mag je niet (door)verkopen of aanbieden als zelfgemaakt. Je mag natuurlijk wel de link van de desbetreffende post delen, maar niet de download link. Heb je vragen? Mail gerust!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email