eBook design

Is een eBook hét verlengstuk voor jouw bedrijf of blog?

Heb jij altijd al een eBook of magazine willen uitbrengen? Of is een eBook hét verlengstuk voor jouw bedrijf of blog? Wil je een eBook met recepten uitbrengen? Of heb je een eBook nodig voor online trainingen die je gaat geven? Je kan het zo gek niet bedenken. Een eBook is een online boek maar dan zonder de moeilijke keuzes als hardcover, softcover of welk papiersoort.

Een eBook is een vrij breed begrip, maar wanneer of waarvoor kan je een eBook gebruiken? Je kan denken aan: een portfolio, receptenboek/kookboek, om je prijzen op een mooie manier te laten zien bijvoorbeeld als fotograaf, een informatief boek over een bepaald onderwerp, informatie als aanvulling op een cursus, werkboeken voor bijvoorbeeld online trainingen.

Ik ontwerp een compleet eBook design dat aansluit op jouw doelen. Je levert een Word document aan met de verschillende onderdelen die in het eBook moeten komen. Vervolgens krijg je het eBook in PDF bestand. Een eBook design is altijd inclusief: voorkant, inhoudsopgave, copyright pagina en een 3D cover / mockup om je eBook te promoten.

Om het compleet te maken kan ik je naast een eBook design ook helpen
met een website of (re)branding.

ik ben geïnteresseerd in

ik ben geïnteresseerd in

Recente projecten

Enthousiast geworden? Mail mij zodat we samen kunnen kijken wat ik voor jou kan betekenen.