eBook design

Heb jij altijd al een eBook of magazine willen uitbrengen?

Heb jij altijd al een eBook of magazine willen uitbrengen? Of is een eBook hét verlengstuk voor jouw bedrijf of blog? Een eBook is een online boek maar dan zonder de moeilijke keuzes als hardcover, softcover of welk papiersoort.

Wanneer of waarvoor kan je een eBook gebruiken? Denk aan: een portfolio, kookboek, prijslijsten (bijvoorbeeld als fotograaf), een informatief boek over een bepaald onderwerp, informatie als aanvulling op een cursus, werkboeken.

Ik ontwerp een compleet eBook design dat aansluit op jouw doelen. Je levert een Word document aan met de verschillende onderdelen die in het eBook moeten komen. Vervolgens krijg je het eBook in PDF bestand. Een eBook design is altijd inclusief: voorkant, inhoudsopgave, copyright pagina en een 3D cover / mockup om je eBook te promoten.

Om het compleet te maken kan ik je ook helpen deze branding door te voeren in een (re)branding en webdesign.

Branding

Een unieke (re)branding die perfect bij jou en je bedrijf past en aansluit. Van promotiemateriaal (zoals een) eBook of alleen een logo design.

Webdesign

Wil jij opvallen en jouw droomklanten direct aanspreken? Ik ontwerp WordPress websites en webshops die eenvoud en rust uitstralen.

Let’s get in touch

Enthousiast geworden? Zin om samen aan de slag te gaan?
Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen? Of het nu gaat om een (re)branding, webdesign, promotiemateriaal. Ik help je graag verder!