(re)branding

Wil jij een unieke (re)branding neerzetten?
Een eigen huisstijl of ben je juist toe aan een nieuwe stap?

Branding: Ateljee Agt | Eunoia Studio

Je bent starter of al een tijdje aan de slag met jouw bedrijf. Je bent enthousiast maar er zitten te weinig uren in een dag of je weet niet precies waar je moet beginnen. Misschien zijn je doelen of diensten veranderd waardoor het ook tijd wordt voor een rebranding.

Of het nu gaat om een branding of rebranding, ik help jou graag om een unieke (online) branding neer te zetten. Of je nu kiest voor alleen een logo design of een complete huisstijl met bijvoorbeeld promotiemateriaal.

Webdesign

Wil jij opvallen met een prachtige WordPress website of webshop om jouw droomklanten te bereiken?

Je wilt opvallen, een mooie unieke website die jouw online visitekaartje wordt. Een website of webshop die eenvoud, puurheid en rust uitstraalt en niet afleidt en overzichtelijk laat zien waar jij voor staat om zo jouw droomklanten aantrekt. Mijn doel is jou hierbij te helpen. Ik neem jou alles uit handen, het enige wat jij hoeft te doen is content aan te leveren.

Een 1-op-1 samenwerking die online verloopt met een snelle communicatie en support. Je krijgt uitleg van hoe WordPress werkt, tips maar ook wanneer de website af is, kan je altijd bij mij terecht met vragen. Samen starten wij deze journey en creëer ik voor jouw de droom website op maat die de juiste klanten aantrekt en waar jijzelf natuurlijk ook gelukkig van wordt.

Lees ook de meest gestelde vragen.

Webshop: studioniec | Eunoia Studio

Ebook design

Heb jij altijd al een eBook of magazine willen uitbrengen? Wil jij jouw branding uitbreiden?

eBook - VoorVechters | Eunoia Studio

Een eBook is een online boek maar dan zonder de moeilijke keuzes als hardcover, softcover of welk papiersoort. Een eBook kan een verlengstuk zijn voor jouw bedrijf of blog. Denk aan: een portfolio, kookboek, prijslijsten (bijvoorbeeld als fotograaf), een informatief boek over een bepaald onderwerp, informatie als aanvulling op een cursus, werkboeken.

Ik ontwerp een compleet eBook design dat aansluit op jouw doelen. Je levert een Word document aan met de verschillende onderdelen die in het eBook moeten komen. Vervolgens krijg je het eBook in PDF bestand. Een eBook design is altijd inclusief: voorkant, inhoudsopgave, copyright pagina en een 3D cover / mockup om je eBook te promoten.

Let’s get in touch

Enthousiast geworden en zin om samen aan de slag te gaan?
Heb je vragen, wil je meer informatie of ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op en ik vertel je graag meer over de mogelijkheden!

Kind words