Branding: Praktijk Ser | Eunoia Studio

Mini Brand + Web

Je wilt een krachtig fundament om jouw onderneming te laten bloeien. Met dit pakket pakken we het gelijk goed aan met een branding en website op maat. Ik besteed tijd en aandacht om alles kloppend te maken voor een consistente beleving met dat beetje extra. Ik hou je tijdens het ontwikkelen op de hoogte en samen doorlopen we elke stap die gezet wordt.
Eunoia Studio | Grafisch ontwerpstudio | Branding | Webdesign | Ebook

Het beste van het beste

Of je nu starter bent of toe bent aan een rebranding, met dit pakket zetten we een ijzersterke branding neer en bouw ik een website op maat waarbij de branding vloeiend in elkaar overloopt voor een consistente beleving. Een branding die jou laat opvallen op een manier die bij jou en jouw onderneming past, die professionaliteit, authenticiteit en herkenbaarheid uitstraalt. Een website die volledig op maat is gebouwd, een geweldige eerste indruk achterlaat en ervoor zorgt dat de bezoeker van begin tot eind wordt meegenomen in jouw verhaal en aanbod.

Mini Brand + Web Pakket

vanaf €1349 (excl. btw)

Wat zit er in het pakket?

Bij het websitepakket hierboven vind je een kleine selectie van waar het pakket uit bestaat. Je betaalt altijd in minimaal 2 termijnen. Een pakket kan ook volledig worden uitgebreid naar wens.

Mis je iets of wil je een offerte op maat? Neem dan contact met mij op! Ben je benieuwd naar de pakketten, vraag ze dan vrijblijvend aan.

Mooie woorden

Let's make something beautiful together

Enthousiast geworden en zin om samen aan de slag te gaan?
Heb je vragen, wil je meer informatie of ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op en ik vertel je graag meer over de mogelijkheden!