Mini Brand + Web

Je wilt een krachtig fundament om jouw onderneming te laten bloeien. Met dit pakket pakken we het gelijk goed aan met een branding en website op maat. Ik besteed tijd en aandacht om alles kloppend te maken voor een consistente beleving met dat beetje extra. Ik hou je tijdens het ontwikkelen op de hoogte en samen doorlopen we elke stap die gezet wordt.

Het beste van het beste

Of je nu starter bent of toe bent aan een rebranding met dit pakket zetten we een ijzersterke branding neer en bouw ik een website op maat waarbij de branding vloeiend in elkaar overlopen voor een consistente beleving. Een branding die jou laat opvallen op een manier die bij jou en jouw onderneming past, die professioneel, authentiek en herkenbaarheid uitstraalt. Een website die volledig op maat is gebouwd, een geweldig eerste indruk achterlaat en zorgt dat de bezoeker van begin tot het eind wordt meegenomen in jouw verhaal en aanbod.

Pakketten

vanaf €1199 (excl. btw)

Een greep uit het Mini Brand + Web Pakket

Mooie woorden

Let's make something beautiful together

Enthousiast geworden en zin om samen aan de slag te gaan?
Heb je vragen, wil je meer informatie of ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op en ik vertel je graag meer over de mogelijkheden!