Be a Brand Rebel

E-book: Be a Brand Rebel | Eunoia Studio

Voor Michelle oprichter van Be a Brand Rebel mocht ik de website ontwerpen met een extra salespage. Maar ook mijn eerste ebook mocht ik voor haar ontwerpen. Hieronder legt ze in het kort uit wat beiden inhouden:

Be a Brand Rebel geeft interactieve trainingen met een hoge funfactor aan zelfstandig professionals en ondernemers met een klein team op het gebied van branding, storytelling en onbewuste beรฏnvloeding. De trainingen worden door de rebelicious entrepreneur Michelle Coops gegeven.

De hoofdrol? Die gaat natuurlijk naar de deelnemers, maar zij leren specifiek hoe ze de kracht van woorden en taal in kunnen zetten om hun business naar een sterk merk te transformeren. Woorden en taal spelen een cruciale rol in communicatie, sales en klantenbinding. Tijdens de training stellen de deelnemers hun eigen taal, verhalen, statements en overtuigingsstrategieรซn op hun business succesvoller te maken.

In het e-book leer je in 5 simpele stappen om je business heel catchy over te brengen tijdens een salesgesprek of tijdens het netwerken. Geen mond vol tanden dus, maar een kick-ass indruk maken.

Het logo is ontworpen door Linda van BrandXpand.


Be a Brand Rebel
www.beabrandrebel.com


Website: Be a Brand Rebel | Eunoia StudioWebsite: Be a Brand Rebel | Eunoia StudioeBook - Be a Brand Rebel | Eunoia Studio

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email